Ριάνα: Αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα του δεύτερου γιου της

Ριάνα και ο φίλος της A$AP Rocky καλωσόρισαν πρόσφατα το δεύτερο παιδί τους, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά το πρώτο αγοράκι τους.

Το ζευγάρι είναι πλέον περήφανοι γονείς δύο παιδιών. Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 34χρονος ράπερ καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, που γεννήθηκε στην 1η Αυγούστου 2023, στο νοσοκομείο «Cedar Sinai» στο Λος ‘Αντζελες, με απόλυτη διακριτικότητα. Εάν το όνομα του νεογέννητου τότε δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί, ήταν σίγουρο ότι θα ξεκινάει με το γράμμα «R», όπως ο μεγάλος του αδερφός, RZA (1 έτους).

Αυτή η είδηση επιβεβαιώθηκε τώρα αφού ανακοινώθηκε και το όνομα του μωρού. H ποπ σταρ και ο ράπερ αποκάλυψαν το ασυνήθιστο όνομα του γιου τους ένα μήνα σχεδόν μετά τη γέννησή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «The Blast» οι δύο πανευτυχείς γονείς ονόμασαν τον δεύτερο γιο τους «Riot Rose Mayers». Το όνομα μπορεί να είναι αναφορά στο πρόσφατο τραγούδι του A $ AP «Riot» στο οποίο συμμετέχει ο Αμερικανός ράπερ Φαρέλ Γουίλιαμς.

Το ζευγάρι επέλεξε να διατηρήσει την παράδοση της ονοματοδοσίας, χρησιμοποιώντας ακόμη ένα παρατσούκλι που ξεκινά από το γράμμα «R», αφού ονόμασε τον πρώτο του γιο, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022, «RZA Athelston Mayers».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού « People », η τραγουδίστρια αισθάνεται ότι «η οικογένειά τους είναι πλέον πλήρης». «Είναι κάτι που πάντα ήθελε», είπε η ίδια πηγή. Η Ριάνα κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της μέχρι το Super Bowl τον Φεβρουάριο.

Δείτε επίσης

Share: