Τζίμι Φάλον: Αντιμέτωπος με καταγγελίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του Rolling Stone για τον Τζίμι Φάλον, τον οποίο νυν και πρώην συνεργάτες του τον κατηγορούν για ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον στα παρασκήνια του βραδινού του τηλεοπτικού σόου.

Συγκεκριμένα, το Rolling Stone δημοσίευσε καταγγελίες από δύο νυν και 14 πρώην εργαζόμενους στο The Tonight Show, μέλη των συνεργείων παραγωγής και σεναριογράφους, οι οποίοι ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους λόγω φόβου αντεκδίκησης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το πιο δημοφιλές σόου της Αμερικής, είναι ένα μέρος γεμάτο τοξικότητα, και το βασικό πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του ίδιου του παρουσιαστή. Οι συνεργάτες του κάνουν λόγο για ξεσπάσματα και σπασμωδικές κινήσει.

Επτά πρώην υπάλληλοι δηλώνουν ότι ο αντίκτυπος στην ψυχική τους υγεία ήταν τέτοιος, που ήταν συνηθισμένο να ακούγονται «αστεία» περί αυτοκτονίας. Τις νύχτες, έβλεπαν εφιάλτες για τη δουλειά και βρίσκονταν σε διαρκή κατάσταση φόβου. Πρώην εργαζόμενος δήλωσε ότι σ’ εκείνο το σόου ήταν που έπαθε την πρώτη κρίση άγχους και πήρε ψυχοφάρμακα για πρώτη φορά. Άλλοι κάνουν ψυχοθεραπεία εξαιτίας του Τζίμι Φάλον, ενώ τρεις αποκάλυψαν ότι το εργασιακό τους περιβάλλον ήταν η αιτία πίσω από τις αυτοκτονικές τους τάσεις.

Πολλοί τον είχαν δει να ξεσπά σε μέλη του συνεργείου, να ξεφεύγει για το παραμικρό, να μειώνει κόσμο επειδή είχε νεύρα. Αν ο Τζίμι Φάλον είχε κακή μέρα, τότε η μέρα όλων θα ήταν χειρότερη.

Η “συγγνώμη” του Τζίμι Φάλον

Μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών, ο αγαπημένος παρουσιαστής της Αμερικής, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από το προσωπικό του «Tonight Show».

«Είναι ντροπιαστικό και νιώθω τόσο άσχημα. Συγγνώμη αν έφερα σε δύσκολη θέση εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας» είπε ο Τζίμι Φάλον στο προσωπικό του «Tonight Show» κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνάντησης μέσω Zoom το απόγευμα της Πέμπτης, ανέφερε το προσωπικό στο Variety και στο Rolling Stone. «Νιώθω τόσο άσχημα που δεν μπορώ να το περιγράψω» σημείωσε.

«Θέλω αυτό το σόου να είναι διασκεδαστικό, πρέπει να είναι χωρίς αποκλεισμούς για όλους, πρέπει να είναι αστείο, πρέπει να είναι το καλύτερο σόου, πρέπει να είναι οι καλύτεροι άνθρωποι» συνέχισε.

Διαβάστε επίσης

Share: