Κέβιν Κόστνερ: Τα δικαστικά του έξοδα καλείται να πληρώσει η πρώην σύζυγός του

Η πρώην σύζυγoς του Κέβιν Κόστνερ κάθε άλλο παρά ικανοποιημένη πρέπει να είναι μετά τις αποφάσεις του διακστηρίου σχετικά με τη διατροφή που πρέπει να πληρώνει ο διάσημος ηθοποιός μετά το διαζύγιό τους για τα παιδιά τους. Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ όχι μόνο δεν πήρε τη διατροφή που διεκδικούσε από τον Κόστνερ αλλά τώρα καλείται να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα του ηθοποιού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Η είδηση έρχεται αφού ο δικαστής αποφάσισε τη μείωση της διατροφής που θα πρέπει να της δίνει ο ηθοποιός. Ο Κέβιν Κόστνερ θα πληρώνει στην εν διαστάσει σύζυγό του, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, 63.000 $ το μήνα για διατροφή παιδιών (63.209 δολάρια συγκεκριμένα), λιγότερο δηλαδή από το μισό ποσό της τρέχουσας συμφωνίας.

Η απόφαση ήρθε ως νίκη για τον ηθοποιό, ο οποίος είχε κληθεί να καταβάλει μηνιαίες πληρωμές 129.755 δολαρίων στην πρώην σχεδιάστρια τσαντών για τα τρία παιδιά τους — τον Κέιντεν, 16, τον Χέις, 14 και την Γκρέις, 13 — τον Ιούλιο.

Ωστόσο, πριν από αυτό, η 49χρονη Μπάουμγκάρτνερ, είχε υποβάλει αίτημα για αύξηση αυτού του ποσού στα 175.057 δολάρια, λέγοντας ότι ήθελε τα παιδιά τους να «απολαύσουν τον ίδιο τρόπο ζωής» και με τους δύο γονείς.

Εν μέσω της επίμαχης δικαστικής διαμάχης του ζευγαριού για το διαζύγιο, οι δικηγόροι του Κόστνερ ρώτησαν την Μπαουμγκάρτνερ αν κατάλαβε τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που υπέγραψε πριν πουν το «ναι» τον Σεπτέμβριο του 2004. Μετά από πολλά μπρος-πίσω, η Μπαουμγκάρτνερ και οι δικηγόροι της δήλωσαν ουσιαστικά ότι δεν κατάλαβαν τη λέξη «καταλαβαίνω»…

Σύμφωνα με το TMZ, η δοκιμασία αυτή κατέληξε να κοστίσει στον Κόστνερ 14.237,50 δολάρια, τα οποία η Μπαουμγκάρτνερ αναμένεται τώρα να καταβάλει εξ ολοκλήρου.

Αν και μέχρι στιγμής φαινόταν ότι η πρώην σχεδιάστρια τσαντών θα αμφισβητούσε το προγαμιαίο συμβόλαιο, τώρα δεν είναι σαφές αν θα το κάνει.
Αν το κάνει και χάσει, το πρακτορείο της «Page Six» ισχυρίζεται ότι θα πρέπει να καλύψει τα νομικά έξοδα του ηθοποιού για την υπεράσπιση του συμβολαίου.

Δείτε επίσης

Share: