Ο Ίθαν Χοκ αποκαλύπτει πως ένιωσε σκηνοθετώντας τις σεξουαλικές σκηνές της κόρης του στο «Wildcat»

Ο Ίθαν Χοκ αποκάλυψε ότι ένιωσε «πολύ άνετα» σκηνοθετώντας τις σεξουαλικές σκηνές της κόρης της Μάγιας στην ταινία «Wildcat»

Τόσο ο Ίθαν Χοκ όσο και η κόρη του, Μάγια Χοκ, δεν είχαν πρόβλημα να σκηνοθετήσει τις σεξουαλικές της σκηνές στο «Wildcat».

Ο ηθοποιός είπε στο Variety στο οποίο ήταν εξώφυλλο, ότι «ήταν τόσο άνετα με αυτό», προσθέτοντας: «Δεν γινόταν να με νοιάζει λιγότερο».

«Χρειαζόμασταν να φροντίσουμε τον Ράφαελ [Καζάλ] και τον Κούπερ [Χόφμαν]», συνέχισε ο 52χρονος Ίθαν, αναφερόμενος στους άντρες που έπαιζαν μαζί με την 25χρονη κόρη του. «Νομίζω ότι ήταν περίεργο για αυτούς».

Η Μάγια συμφώνησε, εξηγώντας: «Φροντίσαμε να έχουμε έναν συντονιστή στο χώρο για αυτούς. Έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα και όχι σαν να τους κατασκοπεύουν…»

«…από κάποιον ανατριχιαστικό μπαμπά», φώναξε ο Χοκ.
Ο ηθοποιός υποδύεται τη μυθιστοριογράφο Flannery O’Connor στην ταινία, η οποία περιλαμβάνει δύο σκηνές σεξ.

Στην ταινία, η οποία κυκλοφόρησε την 1η Σεπτεμβρίου, η Μάγια υποδύεται επίσης χαρακτήρες από τις ιστορίες του O’Connor, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας από το “Good Country People”.

Ενώ η Μάγια αρχικά αναφέρθηκε στον πατέρα της με το μικρό του όνομα στο πλατό, αποκάλυψε ότι τελικά τον αποκαλούσε «μπαμπά».
«Συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα αποσπούσε περισσότερο την προσοχή των ανθρώπων», εξήγησε η σταρ του «Stranger Things». «Θα έλεγαν, “Γιατί το κάνεις αυτό;”

Η Μάγια σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι είχε «στιγμές ανασφάλειας» για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία που σκηνοθέτησε ο πατέρας της, τελικά το προσπέρασε.

«Το Διαδίκτυο δεν έχει πολλές αποχρώσεις», είπε «Ο μπαμπάς μου ήταν ένας τεράστιος δάσκαλος για μένα και θέλουμε να συνεργαστούμε. Μας αρέσει να είμαστε ο ένας με τον άλλον».
Όσο για τον Ίθαν, είπε, «Αν κάποιος θέλει να μας επικρίνει ότι συνεργαζόμαστε, αυτό είναι απολύτως δίκαιο. Πρέπει να τους αφήνεις ανθρώπους να έχουν τη γνώμη τους. Απλώς πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις καλή δουλειά όταν είσαι στη σκηνή».

Το δίδυμο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο “The Good Lord Bird”, που κυκλοφόρησε το 2020.

Ο Ίθαν έχει αποκτήσει τη Μάγια με την πρώην σύζυγο του Ούμα Θέρμαν, καθώς και έναν 21χρονο γιο που ονομάζεται Λεβόν. Το ζευγάρι χώρισε το 2005.
Έχοντας χωρισμένους γονείς κάνει «κάθε Σαββατοκύριακο… ξεχωριστό», είπε η Μάγια στο περιοδικό As If τον Ιούλιο του 2022.

«Υπάρχει μεγάλη αξία στον χρόνο που περνάμε μαζί», είπε. «Δεν έχεις πλέον την αίσθηση του άπειρου χρόνου. γρήγορα συνειδητοποιείς ότι είναι δανεικός χρόνος».

Δείτε επίσης

Share: