Η Μόνικα Μπελούτσι αγόρασε σπίτι στην Πάρο

Σπίτι στην Πάρο αγόρασε η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός, Μόνικα Μπελούτσι και συγκεκριμένα μια υπόσκαφη βίλα που χάνεται στην πλαγιά του λόφου.

Η διάσημη ηθοποιός που είναι γνωστό ότι έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αγαπάει πολύ τη χώρα μας και ιδιαίτερα την Πάρο και το επιβεβαίωσε με την απόφασή της αυτή να αγοράσει σπίτι στο ελληνικό νησί.
Η Μόνικα Μπελούτσι θέλησε να επισφραγίσει τον έρωτά της για την Ελλάδα και ειδικά για την Πάρο, η οποία αποφάσισε να αποκτήσει το δικό της σπίτι στο δημοφιλές ελληνικό νησί.

Τώρα, σύμφωνα με χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Μόνικα Μπελούτσι αποφάσισε να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στην Πάρο, «σφραγίζοντας» έτσι την αγάπη της για την Ελλάδα.

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρθηκε:
«Επισκεπτόταν μια φίλη της, γνωστή αστρολόγο, αλλά φαίνεται ότι η αγάπη της για το νησί δεν ήθελε να μείνει εκεί. Έχει μια Ελληνίδα φίλη που έχει σπίτι στην Πάρο και τη φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια. Τώρα, ήθελε να αποκτήσει το δικό της σπίτι στο νησί. Ένα σπίτι που ταιριάζει απόλυτα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Πέτρος Νάζος, με τη διαφορετικότητα του νησιού. Είναι σαν σπηλιά…Είναι από έναν πολύ γνωστό αρχιτέκτονα που κάνει αυτού του τύπου τα σπίτια στο νησί και η τιμή δεν έχει αποκαλυφθεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=adfacbZWPHo

Δείτε επίσης

Share: