Συγκλονιστικός Αλκίνοος Ιωαννίδης: “Έρχομαι από τη λάσπη, από τη χώρα που ξαναψηφίζουν όσους μας ρημάζουν”

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας (11/9) έδωσε συναυλία στην Τεχνόπολη και κατά τη διάρκεια αυτής, αναφέρθηκε στην κακοκαιρία Daniel, στη βιβλική καταστροφή που έχει προκαλέσει σε Μαγνησία και Θεσσαλία, αλλά και στην ολιγωρία του Κράτους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έριξε τα “βέλη” του στους κυβερνώντες, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, τον οποίο κατηγόρησε ότι στήνει σόου για την προσωπική του προβολή ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη συναυλία

Συγκεκριμένα, είπε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης:

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη από τον ρημαγμένο παράδεισο το Πήλιο.

Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Από τις κομμένες εθνικές οδούς. Από την κομμένη, την καμένη, την πνιγμένη χώρα μας.

Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς.

Έρχομαι από την χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν όμως. Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα όσους μας ρημάζουν.
Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη.

Έρχομαι από τη λάσπη!

Και σας ευχαριστώ που μετά από τις πολύ έντονες μέρες και νύχτες που είστε απόψε εδώ για να στήσουμε μαζί μία ηλεκτρική γιορτή πάνω στην καταστροφή και εκτός τόπου και χρόνου. Καλώς βρεθήκαμε και καλή μοιρασιά αδέρφια!»

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα