Έντονες αντιδράσεις στην Αμερική για την απεργοσπάστη, Ντρου Μπάριμορ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Ντρου Μπάριμορ να επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή της κι ενώ οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί στις ΗΠΑ συνεχίζουν την απεργία τους.

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι το talk show της θα ξεκινήσει την 4η σεζόν του σύμφωνα με τους κανόνες που θέτει το σωματείο των σεναριογράφων, χωρίς, όπως τονίζει να σπάει την απεργία.

Ωστόσο, εκπρόσωπος των σεναριογράφων καταφέρθηκε εναντίον της, δηλώνοντας στο The Hollywood Reporter ότι θα πραγματοποιηθούν διαμαρτυρίες έξω από το στούντιο όπου γίνονται τα γυρίσματα της εκπομπής, στη Νέα Υόρκη. «Έμεινε εκτός αέρα από όταν ξεκίνησε η απεργία τον Μάιο και τώρα (δυστυχώς) αποφάσισε να επιστρέψει χωρίς τους σεναριογράφους του», ήταν η επίσημη τοποθέτηση του σωματείου που δεν προτίθεται να κάνει πίσω.

Η Ντρου Μπάριμορ θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου και όπως δήλωσε, τόσο καιρό δεν συμμετείχε στις διαδικασίες απονομής βραβείων ως παρουσιάστρια, διότι αυτό ερχόταν σε άμεση αντίθεση με τα ζητούμενα της απεργίας.

«Σε κάθε περίπτωση, τώρα αποφασίζω για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της απεργίας να επιστρέψω για το σόου μας, που μπορεί να έχει το όνομά μου αλλά είναι μεγαλύτερο από εμένα. Στηρίζω πλήρως αυτή την επιλογή μου. Είμαστε συμμορφωμένοι με τους όρους του να μη συζητάμε και να μην προωθούμε ταινίες και σειρές για τις οποίες γίνονται οι απεργίες. Ξεκινήσαμε την εκπομπή live κατά τη διάρκεια μίας πανδημίας. Το σόου μας δημιουργήθηκε για δύσκολους καιρούς και λειτούργησε μόνο και μόνο επειδή συνέβαιναν όλα αυτά στον πραγματικό κόσμο. Θέλω να είμαι εκεί και να προσφέρω αυτό που κάνουν καλά οι σεναριογράφοι, κάτι που συνιστά έναν τρόπο για να έρθουμε κοντά ή μία βοήθεια για να αισθανθούμε την ανθρώπινη εμπειρία. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση για όλους το συντομότερο δυνατόν. Περάσαμε δύσκολες εποχές από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον αέρα. Και τώρα κάνω ένα βήμα μπροστά για να ξεκινήσω την 4η σεζόν με ταπεινότητα»., ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στο μεταξύ οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Εθνικών Βραβείων Βιβλίου στις ΗΠΑ (National Book Awards) ανακάλεσαν την πρόσκληση στη Ντρου Μπάριμορ να είναι παρουσιάστρια της βραδιάς.

Σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου αναφέρει: «Η απονομή των Εθνικών Βραβείων Βιβλίου είναι μια βραδιά αφιερωμένη στον εορτασμό της δύναμης της λογοτεχνίας και της απαράμιλλης συνεισφοράς των συγγραφέων στον πολιτισμό μας. Υπό το φως της ανακοίνωσης ότι συνεχίζεται η παραγωγή του “The Drew Barrymore Show”, το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου ακύρωσε την πρόσκληση στην κα. Μπάριμορ να φιλοξενήσει την 74η Τελετή Εθνικών Βραβείων Βιβλίου».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα