«Ο προπονητής μου με βίασε 400 φορές σε δύο χρόνια!» – Σοκάρει η κατάθεση πρώην τενίστριας

Σοκ έχει προκαλέσει η κατάθεση στο δικαστήριο της Γαλλίδας πρώην τενίστριας, η οποία αποκάλυψε ότι ο πρώην προπονητής της, Άντριου Γέδες, τη βίασε περίπου 400 φορές μέσα σε δύο χρόνια ενώ της έλεγε και ότι είχε AIDS, με συνέπεια η ζωή της να μετατραπεί σε μια κόλαση σωματικά και ψυχολογικά.

Ο λόγος για την Ανζελίκ Κόσι, η οποία συγκλονίζει, περιγράφοντας τον απόλυτο εφιάλτη που έζησε στα χέρια του προπονητή της για πολύ καιρό. Η συνεργασία τους ξεκίνησε όταν η πρώην τενίστρια ήταν μόλις 12 ετών, το 1999. Τότε που το μικρό κορίτσι δεν μπορούσε καν να φανταστεί πως θα εξελίσσονταν στην συνέχεια τα πράγματα.

«Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Το πρώτο βράδυ μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του και δεν το έκανα. Και έτσι μπήκε στο δικό μου. Ήταν χειρότερα. Ήμουν φυλακισμένη, δεν μπορούσα να βγω όταν ήθελα», ανέφερε η Ανζελίκ Κόσι στην κατάθεσή της.

Στη συνέχεια, είπε ότι ο προπονητής της για να την τρομάξει και να τη διαλύσει ψυχολογικά, της έλεγε ότι είχε AIDS, μετατρέποντας τη ζωή της σε μια κόλαση. «Από τα 13 μου μέχρι τα 18 μου χρόνια ζούσα νομίζοντας ότι έχω AIDS», είπε η πρώην τενίστρια. Και πρόσθεσε πως στον χώρο του τένις «ήταν γνωστό ότι η συμπεριφορά του με νεαρά κορίτσια δεν ήταν σωστή».

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τα γεγονότα, αφού το 2021 ο προπονητής συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 χρόνων για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τέσσερα κορίτσια ηλικίας από 12 ως 17 ετών.

Διαβάστε επίσης

Share: