Τα δύο ζώδια που θα δυσκολευτούν τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου

Έρχεται μια περίοδο στασιμότητας ή και παρακμής. Για ορισμένα ζώδια, αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που θα είναι γεμάτη αμφιβολίες και ερωτήσεις. Για να ξεκινήσουν τη χειμερινή σεζόν υπό την καλύτερη αιγίδα, θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να κάνουν έναν απολογισμό των έργων και των σχέσεών τους. Θα πρέπει να περιμένουν για να αντιμετωπίσουν αυτή τη  δύσκολη περίοδο  χωρίς να καταπονηθούν.

Κριός

Ο Κριός θα βρεθεί αντιμέτωπο με ενοχλητικές καταστάσεις. Θα έχει αρκετές αναποδιές στην εργασία, θα πρέπει να είναι υπομονετικός και να αντιμετωπίζει τους άλλους. Κινδυνεύει να αντιμετωπίσει έναν ορισμένο αριθμό αρνήσεων που θα επιβραδύνουν τα έργα σε εξέλιξη. Μπορεί να είναι ένας πελάτης που είναι πολύ απαιτητικός ή ένας διευθυντής που είναι δύσκολο να πειστεί. Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό του για να βρει γρήγορες λύσεις, αλλά δεν θα επιτύχει απαραίτητα τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Θα πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να εκτονώσει τις εντάσεις, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική του ζωή. 

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος στο τέλος του μήνα θα αντιμετωπίσει αρκετές επιπλοκές. Στη δουλειά, κακόβουλοι άνθρωποι μπορούσαν να βάλουν μια ακτίνα στους τροχούς του και να επιβραδύνουν την πρόοδό του.  Αντιμέτωπο με αυτήν την ατυχή κατάσταση, αυτό το ζώδιο του Αέρα θα δώσει προσοχή σε κάθε μικρή αμφισβητήσιμη λεπτομέρεια. Τότε τις περισσότερες φορές θα αντιδράσει υπερβολικά, κάτι που θα αποκαλύψει ένα χαρακτηριστικό που είναι εύκολα οξύθυμο και θυμωμένο. Τότε θα πρέπει να προσέξει να μην αφήσει τις αρνητικές του σκέψεις να κυριαρχήσουν. Μπορεί να υπολογίζει στην υποχώρηση του Δία στον Κριό για να το πετύχει ομαλά. Ο στόχος θα είναι πάνω απ’ όλα να εκμεταλλευτείτε αυτή την κατάσταση για να κάνετε ένα διάλειμμα, να φροντίσετε τον εαυτό σας για να ξαναμάθετε πώς να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

Photo cover:pixabay.com/poupoune05/pendulum

Διαβάστε επίσης:

Share: