Κογκρέσο, Μεξικό: Παρουσιάστηκαν πτώματα «εξωγήινων»

Απολιθώματα πτωμάτων «εξωγήινων» 1.000 ετών παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο του Μεξικού όπως τουλάχιστον καταθέτει ειδικός επιστήμονας στα UFO.
Τα απολιθωμένα σώματα που παρουσιάστηκαν σε γυάλινες θήκες από τον δημοσιογράφο και επιστήμονα UFO Jaime Maussan στο κοινοβούλιο του Μεξικού λέγεται ότι είναι 1.000 ετών.

Τα πτώματα δύο υποτιθέμενων «εξωγήινων» όντων εκτέθηκαν ενώπιον των πολιτικών σε ειδική συνεδρίαση του Μεξικανικού Κογκρέσου πριν λίγες μέρες.

Τα απολιθωμένα σώματα, που παρουσιάστηκαν από τον δημοσιογράφο και αυτοαποκαλούμενο επιστήμονα UFO – ή ουφολόγο – Jaime Maussan και εκτέθηκαν σε γυάλινες θήκες, ανασύρθηκαν από το Κούσκο στο Περού και λέγεται ότι είναι 1.000 ετών.

“Αυτά τα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της εξέλιξης του κόσμου μας. Δεν ανακτήθηκαν από θραύσματα UFO. Βρέθηκαν απολιθωμένα σε ορυχείο βρύων διατόμων”, είπε ο Maussan, δίνοντας όρκο για όσα έλεγε.

Η συνεδρίαση στο Μεξικανικό Κογκρέσο έρχεται εβδομάδες μετά την άλλη μπροστά στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν πολύ πιο συγκλονιστική στο περιεχόμενό της.

Ο Μάουσεν είπε ότι τα δείγματα αναλύθηκαν από το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM) και τους επιστήμονες που κατάφεραν να πάρουν δείγματα DNA, το οποίο απέδειξε ότι το 30% του DNA είναι «άγνωστο» και χρησιμοποίησαν δοκιμές ραδιενεργού άνθρακα για να προσδιορίσουν την ηλικία τους.

Ωστόσο, παρά την εντατική εξέταση, τα απολιθώματα βρέθηκαν καλυμμένα με στρώμα άμμου.
«Δεν είμαστε μόνοι στο απέραντο σύμπαν, πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την πραγματικότητα», είπε ο Maussan, ο οποίος υποστήριξε ότι το κοινό έχει το δικαίωμα να μάθει για τα μη ανθρώπινα όντα και τις τεχνολογίες.


Ο Μάουσεν συνοδευόταν στη συνεδρία από τον πρώην πιλότο των ΗΠΑ Ράιαν Γκρέιβς και τον Άβι Λόεμπ, καθηγητή αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ο Γκρέιβς παρουσίασε επίσης στοιχεία σε ακρόαση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ τον Ιούλιο.

Είναι πλέον γενικά αποδεκτό στους επιστημονικούς και πολιτικούς κύκλους ότι υπάρχουν ασυνήθιστα φαινόμενα που δεν μπορούν να εντοπιστούν, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν βαθιές διαφωνίες σχετικά με την προέλευσή τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Maussan, παρουσιάστηκαν ακόμα και ακτινογραφίες των σωμάτων, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του, ενώ και τα δύο λέγεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το όσμιο.

Ο Μάουσεν έδωσε τη μαρτυρία ενόρκως, αλλά οι ισχυρισμοί του δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά και έχει συσχετιστεί με προηγούμενες ανακαλύψεις του που ωστόσο μετά από έρευνα επιστημονικά έχουν καταρριφθεί.

Συμμετείχε σε μια άλλη έρευνα το 2017 που αφορούσε την ανακάλυψη απολιθωμένων λειψάνων στη Nazca στο Περού.

Ο Maussan ισχυρίστηκε ότι το σώμα, το οποίο είχε ένα μακρόστενο κρανίο, ήταν στην πραγματικότητα το μουμιοποιημένο πτώμα ενός εξωγήινου.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η μούμια της Nazca ήταν στην πραγματικότητα έναπαιδί του οποίου το κεφάλι ήταν δεμένο με ύφασμα, σχοινί ή σανίδες κατά βάση μιας αρχαίας πρακτικής.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα