Βάσια Παναγοπούλου: Συμμαθητής του γιου της αυτοκτόνησε επειδή δεν πέρασε στις Πανελλήνιες

Σε μία τραγική αποκάλυψη προχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ένας συμμαθητής του γιου της δεν κατάφερε να περάσει στις πανελλήνιες κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Είχαμε ένα περιστατικό σε μια ευρύτερα φιλική οικογένεια, όχι πολύ κοντά μας, αλλά είχαμε καλές σχέσεις. Ένα παιδί που δεν τα κατάφερε να περάσει στις Πανελλαδικές, αυτοκτόνησε και αυτό εμένα με σόκαρε. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, αλλά σε σοκάρει ακόμα πιο πολύ, όταν είναι στον περίγυρό σου», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό με έκανε να αισθάνομαι δύο φορές πιο υπεύθυνη στο πώς να διαχειριστώ τον γιο μου, ειδικά την τρίτη χρονιά του Λυκείου, που πιέζει το σχολείο, πιέζει το φροντιστήριο. Ο γιος μου μου έλεγε “δεν θέλω να σε απογοητεύσω” και του απαντούσα ότι δεν μου καίγεται καρφί. Θέλω να συγκεντρωθείς, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και ό,τι γίνει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Τα κατάφερε, πέρασε στην διοίκηση επιχειρήσεων και είμαι πολύ περήφανη».

Τέλος, η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για τον μικρότερο γιο της, λέγοντας: «Έχω και τον δεύτερο γιο μου, ο οποίος τώρα μπήκε στην Β’ λυκείου και ετοιμαζόμαστε για αυτό, αλλά πρέπει να είμαστε χαλαροί, δεν πρέπει τα παιδιά μας να έχουν αυτό το φορτίο».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα