Τζάρεντ Λέτο: Η εξομολόγηση για το παρελθόν του και τη χρήση ναρκωτικών

Ο Τζάρεντ Λέτο σε μία σπάνια εξομολόγηση, μίλησε τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αλλά και πώς κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη αυτό. Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στο «The Zane Lowe Show» και μίλησε ανοιχτά για τα παιδικά του χρόνια.

Παραδέχτηκε μάλιστα, πως από πολύ νεαρή ηλικία βρέθηκε εκτεθειμένος σε ναρκωτικές ουσίες, πράγμα που τον έκανε να έχει από νωρίς την περιέργεια να δοκιμάσει κι αυτός.

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον, όπου υπήρχαν πολλά ναρκωτικά τριγύρω. Εννοώ, ήξερα τη μυρωδιά της μαριχουάνας από πολύ, πολύ νωρίς, μπήκα σε αυτό από μικρό παιδί», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι ένιωθε πάντα πως είχε μεγαλώσει πριν την ώρα του, αφού άλλα παιδιά της ηλικίας του δεν είχαν την παραμικρή γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα, σε αντίθεση με εκείνον.

«Θυμάμαι πως περπατούσαμε σε πάρκα, γύρω στην τετάρτη δημοτικού και έλεγα στα άλλα παιδιά “κοιτάξτε, κάποιος καπνίζει χόρτο εκεί” και με ρωτούσαν “τι εννοείς; Τι είναι το χόρτο;”. Για μένα όμως, ήταν κάτι τελείως φυσιολογικό», εξηγεί.

«Πάντα με ενδιέφεραν τα ναρκωτικά, σαν εμπειρία. Μου άρεσε να ρισκάρω. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα κοινό σε όλους τους ανθρώπους που τους αρέσει να πειραματίζονται ή να εξερευνούν τα όριά τους», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε επίσης: «Ο εθισμός φυσικά, είναι ένα τελείως άλλο θέμα. Το να παίρνεις ναρκωτικά είναι κάτι, αλλά αν αρχίζει να σε παίρνει η κατηφόρα;».

Ωστόσο, «μια στιγμή διαύγειας» που είχε, τον έκανε να επαναξιολογήσει τον τρόπο ζωής του. «Είχα μια στιγμή διαύγειας, σαν θεία επιφοίτηση. Υπήρχαν δύο δρόμοι που μπορούσα να ακολουθήσω στη ζωή. Υποθέτω ότι είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω όλο αυτό. Έτσι, πήρα αυτόν τον δρόμο. Είχα στενούς φίλους, που δεν έκαναν το ίδιο και δεν είναι πια εδώ», αποκάλυψε κλείνοντας ο Τζάρεντ Λέτο.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα