Η Ελλη Λαμπέτη στην ταινία «Το τελευταίο ψέμα» (1958)/Φωτογραφία: Finos Film

Έλλη Λαμπέτη: Με τον Μάριο Πλωρίτη και τις αδερφές της στο Πόρτο Γερμενό, το 1947 (φωτό)

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Η Έλλη Λαμπέτη ποζάρει μαζί με τον Μάριο Πλωρίτη και τις αδερφές της Αντιγόνη και Φωτεινή στο Πόρτο Γερμενό τον Αύγουστο του 1947.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

«Η Έλλη Λαμπέτη με τον μεγάλο θεατράνθρωπο και τρία χρόνια αργότερα σύζυγό της Μάριο Πλωρίτη και τις αδερφές της Αντιγόνη και Φωτεινή τον Αύγουστο του 1947 στο Πόρτο Γερμενό.

Εκεί θα ζήσει τα πιο ξένοιαστα και ανέμελα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων περπατώντας τις περισσότερες φορές δεκαεπτά χιλιόμετρα από το σπίτι της στα Βίλια για να απολαύσει την όμορφη παραλία».

Η Έλλη Λαμπέτη και ο Μάριος Πλωρίτης γνωρίστηκαν το 1945, στα γυρίσματα της ταινίας «Αδούλωτοι Σκλάβοι».

Η Έλλη Λαμπέτη πρωταγωνιστούσε στην ταινία, ενώ ο Μάριος Πλωρίτης είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία της. Η αξέχαστη ηθοποιός είχε βγει από μία ερωτική απογοήτευση και ο Μάριος Πλωρίτης, όπως εξομολογήθηκε η ίδια τη βοήθησε να διώξει «την πίκρα και την απογοήτευση». «Ερωτευτήκαμε. Πιο σωστά με ερωτεύτηκε εκείνος. Εγώ, ήμουν ήδη ερωτευμένη σου είπα, δεν περίμενα πια να γνωρίσω άλλον έρωτα. Αλλά εκτιμούσα πάρα πολύ τον Μάριο. Ήταν ένας πρώτης τάξεως άνθρωπος και βρισκόμαστε μαζί σ΄εκείνο το ειδικό, που λένε, περιβάλλον. Παντρευτήκαμε τον Αύγουστο του ’50. Ζήσαμε ωραία δυόμιση χρόνια, ώσπου ερωτεύτηκα τον Χορν κι αυτό μας τα χάλασε», είχε εξομολογηθεί η Έλλη Λαμπέτη.

Ο γάμος της με τον Μάριο Πλωρίτη έγινε τον Αύγουστο του 1950, στην εκκλησία του Άγιου Δημήτριου του Λουρμπαδιάρη.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα