Ρίκι Μάρτιν: Οι γυμνές φωτογραφίες που δημοσίευσε, δύο μήνες μετά το διαζύγιο από τον Χουάν Γιόζεφ

O Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες του στο Instagram, 2 μήνες μετά το διαζύγιο από τον Χουάν Γιόζεφ. Μια ανάρτηση σπάνια καθώς δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες δημοσιεύσεις τους followers του.

Ο σταρ βρέθηκε στο προσκήνιο όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο για τις κατηγορίες αιμομιξίας από τον ανιψιό του, όσο και για το διαζύγιό από τον σύζυγό του Χουάν Γιόζεφ αν και οι δύο τους κράτησαν χαμηλούς τόνους.

Οι αναρτήσεις του συνήθως στα social media έχουν να έχουν περισσότερο, με τη δουλειά του. Ωστόσο αυτή τη φορά εξέπλησε τους θαυμαστές του, καθώς μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις δείχνει τον ίδιο γυμνό να κάνει ηλιοθεραπεία να και καλύπτονται τα επίμαχα σημεία.

Τα στιγμιότυπα αυτά συμπεριέλαβε σε ένα βίντεο – κολάζ, το οποίο δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτησή του απέσπασε σχεδόν μισό εκατομμύριο likes!

Δείτε την ανάρτηση:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρίκι Μάρτιν και ο Χουάν Γιόζεφ αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από έξι χρόνια γάμου, ενώ θέλησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά αυτή την απόφαση χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, προκειμένου να προσπίσουν την ιδιωτικότητά τους αλλά και τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης

Share: