Η Τζόαν Κόλινς σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση – «Γιατί έκανα έκτρωση στο μωρό του Γουόρεν Μπίτι»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή προχώρηση η Τζόαν Κόλινς μιλώντας για την σχέση που είχε πριν πολλά χρόνια, στα 26 της με τον ηθοποιό και παραγωγό Γουόρεν Μπίτι, με τον οποίο μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για διακοπή της εγκυμοσύνης που αποφάσισε η οποία είχε προκύψει από αυτή τη σχέση.

Η 90χρονη σήμερα Dame Joan εξήγησε ότι φοβόταν ότι η απόκτηση μωρού θα ήταν «αυτοκτονία σταδιοδρομίας» και πρόσθεσε ότι η διαδικασία ήταν «πολύ ζωηρή και πολύ επίπονη» για να σκεφτεί κανείς.

Λεπτομέρειες για την «τρομακτική» αυτή εμπειρία όπως τη χαρακτηρίζει αποκαλύπτει στα νέα της απομνημονεύματα, Behind The Shoulder Pads.


Σύμφωνα με το MailOnline, η Κόλινς έγραψε: «Πριν από πολύ καιρό έκανα έκτρωση. Ζούσα με τον τότε αρραβωνιαστικό μου Γουόρεν Μπίτι, τότε νεαρό, άγνωστο ηθοποιό.

«Αν και πρόσεχα, έμεινα έγκυος».
Και συνέχισε: «Η άμβλωση ήταν μια βρώμικη λέξη στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Στην πραγματικότητα, το ίδιο ήταν και το σεξ.

«Ακόμα και η συμβίωση με τον Γουόρεν θεωρήθηκε αμαρτωλή.

«Ο Γουόρεν κι εγώ ήμασταν αρραβωνιασμένοι, οπότε μπορούσαμε να παντρευτούμε, φυσικά, αλλά δεν ήμουν υπέρ των γάμων τότε.

«Τις λίγες φορές που είχαμε συζητήσει τον γάμο, είχαμε αποφασίσει και οι δύο ότι ήμασταν πολύ ανώριμοι για να τον κάνουμε να λειτουργήσει».

Η χολιγουντιανή σταρ εξήγησε: «Ήταν μόλις 23 ετών, ένας μαχόμενος απρόβλεπτος ηθοποιός με μια δυνητικά σπουδαία καριέρα μπροστά του, εάν οι μελλοντικές ταινίες για τις οποίες ήθελε να καρποφορήσουν.

«Ως επιτυχημένη 26χρονη ηθοποιός με συμβόλαιο με την 20th Century Fox, το να αποκτήσω ένα μωρό εκτός γάμου θα ήταν για μένα αυτοκτονία σταδιοδρομίας».
Η Dame Joan πρόσθεσε: «Λοιπόν, στέγνωσα τα δάκρυά μου, βάζοντας πρώτα τη φιλοδοξία του και την καριέρα μου, και σκέφτηκα μέχρι να έρθει η ώρα να οδηγήσω στο New Jersey.

«[Μετά την έκτρωση] δεν ήθελα να σκεφτώ τι είχε συμβεί χθες το βράδυ. Ήταν πολύ ζωντανό και πολύ οδυνηρό.»
Και κατέληξε: «Αλλά την επόμενη μέρα ένιωσα πολύ καλύτερα και γεμάτη ενέργεια ξανά. Έδιωξα την τρομακτική έκτρωση από το κεφάλι μου. Εγινε. Ξεχασμένη.»

Η Τζόαν Κόλινς και ο Γουόρεν Μπίτι τελικά χώρισαν στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και απέκτησε δύο παιδιά με τον δεύτερο σύζυγό της Anthony Newley.

Η σταρ έχει επίσης ένα παιδί με τον Ρον Κας, τον τρίτο σύζυγό της.

Η Κόλινς είναι τώρα παντρεμένη με τον παραγωγό Percy Gibson, τον πέμπτο σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε το 2002.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα