Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβαση σε πλοίο στην Τήνο – Οι συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσης

Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν το Πανελλήνιο “πάγωσε” με την απάνθρωπη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργυώτη, ο οποίος πνίγηκε όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου, Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα. Και η απανθρωπιά σε αυτή την ιστορία έπιασε πάτο, όταν ο ένας εξ’ αυτών έκανε νόημα να ξεκινήσει το πλοίο, όπως κι έγινε.

Αυτή είναι η μία όψη ενός νομίσματος. Γιατί υπάρχει και η άλλη όψη που – ευτυχώς – μας υπενθυμίζει ότι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, ακόμη και η αυτοθυσία, δεν έχουν χαθεί. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, δεν έχει αποκτηνωθεί η κοινωνία μας. Και το είδαμε σε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη Τήνο και παραλίγο να κατέληγε σε τραγωδία, αν οι άνθρωποι δεν γίνονταν αμέσως μια αλυσίδα βοήθειας.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, για άγνωστο λόγο, κατά την επιβίβασή της στο πλοίο, έπεσε μέσα στη θάλασσα. Εδώ, έγιναν αυτά που έπρεπε, όπως έπρεπε. Ο ύπαρχος του πλοίου, ένας λιμενικός, ένας καβοδέτης έπεσαν στη θάλασσα για να σώσουν τη γυναίκα, ενώ μαζεύτηκε και άλλος κόσμος και όλοι μαζί, κάτω από δύσκολες συνθήκες και με υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατάφεραν και την έβγαλαν από τη θάλασσα.

Το συγκλονιστικό βίντεο δημοσιεύτηκε από το tinosnews.gr και σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Διαβάστε επίσης

Share: