Χιου Τζάκμαν: Η πρώτη εμφάνιση (και χωρίς τη βέρα του) μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Ο Χιου Τζάκμαν εμφανίστηκε για πρώτη φορά (και χωρίς τη βέρα του) από τότε που ανακοίνωθηκε ο χωρισμός του μετά από 27 χρόνια γάμου με την Ντέμπορα Λι Φαρνέ.

Ο Χιου Τζάκμαν φωτογραφήθηκε αυτό το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στους δρόμους της Νέας Υόρκης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του.
Μετά από 27 χρόνια γάμου, ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φαρνέ αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε την είδηση ​​αυτή την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου σε δελτίο τύπου που μετέδωσε το «People». Ο Αυστραλός ηθοποιός φωτογραφήθηκε την επόμενη ακριβώς μέρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χωρίς τη βέρα του.

Απευθυνόμενος από παπαράτσι από το TMZ , ο ηθοποιός του Wolverine δεν θέλησε να μιλήσει για τον χωρισμό του. «Είναι μια περίπλοκη στιγμή», είπε στην κάμερα.

«Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο και στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα εξελίσσεται και αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας για να συνεχίσουμε την ατομική μας ανάπτυξη», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση.

«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Ξεκινάμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας για το σεβασμό του απορρήτου μας καθώς η οικογένειά μας περνά αυτή τη μετάβαση», αναφέρεται επίσης.
Ο αστέρας του «The Son» γνώρισε την Debora-Lee Furness στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς «Corelli» το 1995. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, τον Oscar, το 2000 και την Ava το 2002.

Δείτε επίσης

Share: