Οι 4 τρόποι για να κρύψεις μια απιστία

Κάνεις όνειρα μαζί με το ταίρι σου και αρχίζεις σιγά σιγά να χτίζεις τη ζωή σου μαζί του. Αρχίζεις με μικρές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, κάνεις καλοκαιρινές διακοπές μαζί του και αν όλα πάνε καλά, κάνεις και το επόμενο βήμα της συγκατοίκησης. Δημιουργείτε κοινές φιλίες και παρέες και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Έχεται ο γάμος, τα παιδιά και μετά….

Μετά έρχονται τα προβλήματα που συσσωρεύονται και δυστυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο κενό που θα το καλύψει το τρίτο πρόσωπο, που ουσιαστικά είναι το σωσίβιο που πιστεύεις ότι θα σε απαλλάξει από τα προβλήματα. Μεγάλο λάθος, ήδη μία παράλληλη σχέση έχει δημιουργηθεί και αμφιταλαντεύεσαι μέσα στις τύψεις για τη χαρά που νιώθεις. Τι κάνεις όμως όταν έρχεται η στιγμή ότι πρέπει να προσέχεις για να μην σε καταλάβουν.

Κάνεις την χαρούμενη και ότι όλα είναι καλά με τον σύντροφό σου. Του αγοράζεις δώρα και του ετοιμάζεις τα αγαπημένο του φαγητό.

Είσαι επιμελής και διαγράφεις όλα τα ύποπτα μηνύματα από τους λογαριασμούς σου στα social media. Αφήνεις για ξεκάρφωμα δύο τρία από ανθρώπους που γνωρίζει το ταίρι σου.

Μεγάλη προσοχή στο άλλοθι σου, πρέπει πάντα να είστε σε άμεση επικοινωνία μαζί του για να σε καλύψει. Θα πρέπει να έχετε κάνει σενάρια υποστήριξης για όλα τα ενδεχόμενα.

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Θα πρέπει να έχεις πάντα έτοιμα τα λόγια που θα του πεις όταν σχεδόν σε έχει τσακώσει. Θα αλλάξεις τον προσανατολισμό της κουβέντας τονίζοντας τα μεγάλα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν, πόσο σε έχει πληγώσει και πόσο παραμελημένη νιώθεις.

Photo cover:pixabay.com/JerzyGorecki/girl

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα