Κλόε Καρντάσιαν: Δείχνει τα σημάδια που άφησε στο πρόσωπό της ο καρκίνος του δέρματος

Η Κλόε Καρντάσιαν θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της την περιπέτειά της με τον καρκίνο του δέρματος, μετά την αφαίρεση ενός μελανώματος από το πρόσωπό της πέρυσι.

«Για όσους δεν γνωρίζουν, πήρα μια τρομάρα με τον καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό του» έγραψε η διάσημη τηλεπερσόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μια σειρά από στιγμιότυπα από όλες τις φάσεις.

«Έπρεπε να αφαιρέσουμε έναν όγκο από το μάγουλό μου, έμεινα με μια ουλή», έγραψε. «Σίγουρα δεν παραπονιέμαι, γιατί προτιμώ να έχω μια ουλή παρά μελάνωμα», πρόσθεσε.

Η Κλόε Καρντάσιαν μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες που δείχνουν το μάγουλό της πριν και μετά την επέμβαση, συμπεριλαμβανομένων κοντινών πλάνων από τα ράμματα μετά την εγχείρηση. Σε άλλες φωτογραφίες, έδειξε το μεγάλο βαθούλωμα στο πρόσωπό της από την αφαίρεση, το οποίο, όπως αποκάλυψε, γεμίζει τώρα με καλλυντικές ενέσεις.

«Περίμενα πάνω από εννέα μήνες για να το γεμίσω. Η υπομονή είναι το παν και φυσικά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ιατρικά όλα είναι ασφαλή», εξήγησε και πρόσθεσε πως το να γεμίζει το μάγουλό της θα είναι πάντα κάτι που πρέπει να κάνει.

«Φαίνομαι τρελή σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά είμαι απλά χαρούμενη που το πρόσωπό μου σιγά σιγά επανέρχεται» έγραψε, μαζί με selfies που δείχνουν τα αποτελέσματα έπειτα από έναν γύρο ενέσεων.

Η επιχειρηματίας ευχαρίστησε επίσης τον χειρουργό Γκαρθ Φίσερ από το Μπέβερλι Χιλς για την προσεκτική αφαίρεση του όγκου, που νόμιζε ότι ήταν ένα «σπυράκι για σχεδόν ένα χρόνο».

«Όχι μόνο αφαίρεσε τον όγκο και σιγουρεύτηκε ότι είμαι απολύτως απαλλαγμένη από τον καρκίνο, αλλά έκανε τόσο εκπληκτική δουλειά στο να κάνει την ουλή μου όσο το δυνατόν μικρότερη και πιο όμορφη», έγραψε η Κλόε Καρντάσιαν.

Παράλληλα, η Κλόε Καρντάσιαν προέτρεψε τους followers της να κάνουν συχνά ελέγχους για καρκίνο του δέρματος.

«Ποτέ δεν φανταζόμουν πως αυτό το μικροσκοπικό δείγμα θα μετατρεπόταν σε καρκίνο του δέρματος και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν δεν είχα πάει στο γιατρό για να το κοιτάξει», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Share: