Η Σίντι Κρόφορντ και ο Ρίτσαρντ Γκιρ υπήρξαν ζευγάρι για 7 χρόνια. Παντρεύτηκαν στο μακρινό 1991, για να χωρίσουν τέσσερα χρόνια μετά, με το διαζύγιό τους να αποτελεί έκπληξη, μιας και αποτελούσαν ένα από τα πιο hot και περιζήτητα ζευγάρια της showbiz.
Από τότε, το διάσημο μοντέλο πολύ σπάνια αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της και στην κοινή τους ζωή. Όμως, τώρα κάνει μια εξαίρεση και προχωρά σε μια σπάνια εξομολόγηση, για τον γάμο τους όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών. Η Σίντι Κρόφορντ μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ της Apple TV+, The Supermodels, παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως χρειάστηκε να “αλλάξει” τον εαυτό της προκειμένου να πετύχει ο γάμος τους.
Το 57χρονο μοντέλο εξομολογείται πως υιοθέτησε κάποια από τα ενδιαφέροντα του Γκιρ στον Βουδισμό, τον οποίο έχει ασπαστεί από τα 20 του χρόνια, καθώς προσπαθούσε να «διαμορφώσει» τον εαυτό της για να ταιριάζει καλύτερα μαζί του. Όταν γνωρίστηκαν ήταν στα 20 της και όπως λέει, δεν είχε αναπτύξει ακόμη αρκετά δικά της ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια του γάμου τους, οπότε απορρόφησε πολλά από τα ενδιαφέροντα του ηθοποιού.
«Στην αρχή μιας σχέσης, όταν είσαι νέα γυναίκα, είσαι σαν: “Σου αρέσει το μπέιζμπολ; Μου αρέσει το μπέιζμπολ». «Σου αρέσει πολύ ο βουδισμός; Μπορεί να μου αρέσει αυτό. Θα το δοκιμάσω.», είπε η Κρόφορντ. Και πρόσθεσε: «Είσαι πρόθυμος να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από όποιον είσαι ερωτευμένος».
Και μπορεί σήμερα να μετανιώνει που είχε έναν τόσο παθητικό ρόλο στον γάμο της, χωρίς αποτέλεσμα κιόλας, αφού κατέληξε σε διαζύγιο το 1995, περιέγραψε επίσης μια διεύρυνση των οριζόντων της χάρη στους κοινωνικούς κύκλους στους οποίους περιφερόταν ο ηθοποιός.
«Ήταν μεγαλύτερος, οπότε ήταν σαν να βρισκόμουν σε έναν διαφορετικό κύκλο και δεν έκανα πια κάποια από αυτά τα ίδια μοδάτα πράγματα», είπε.
Στη συνέντευξη, η Σίντι Κρόφορντ επικεντρώθηκε κυρίως στο πώς η σχετικά νεαρή ηλικία της επηρέασε την ικανότητά της να «αλλάξει σε μια σχέση». «Απλά πιστεύω ότι η δεκαετία των είκοσι για τις γυναίκες είναι μια τέτοια περίοδος όπου αρχίζεις να αποκτάς τον εαυτό σου και να νιώθεις τη δύναμή σου και να συνδέεσαι με την εσωτερική σου δύναμη», σχολίασε.
«Νομίζω ότι ήμουν πιο πρόθυμη στα 22 μου να είμαι σαν: “Εντάξει, θα ακολουθήσω” και μετά αρχίζεις να πηγαίνεις: “Λοιπόν, δεν θέλω απλά να ακολουθήσω. Θέλω να ηγούμαι μερικές φορές και θέλω να περπατάω δίπλα δίπλα μερικές φορές», συμπλήρωσε.
Μετά το διαζύγιό της, η Σίντι Κρόφορντ παντρεύτηκε τον Ράντ Γκέρμπερ το 1998, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: την 22χρονη Κάια (που ακολουθεί τα βήματά της στο μόντελινγκ) και τον 24χρονο Πρίσλεϊ.
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έκανε άλλους δύο γάμους. Ο δεύτερος ήταν με την πρώην ηθοποιό του Law & Order Carey Lowell, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2002 έως το 2016. Δύο χρόνια μετά, παντρεύτηκε την Ισπανίδα δημοσιογράφο και ακτιβίστρια Alejandra Silva, η οποία είναι 34 χρόνια νεότερή του κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.