Σοκάρει η Ναόμι Κάμπελ: “Αυτοκτονούσα παίρνοντας ναρκωτικά, μετά τη δολοφονία του Βερσάτσε”

Η Ναόμι Κάμπελ στο νέο ντοκιμαντέρ «The Super Models» του Apple TV+, προχώρησε σε μια σοκαριστική εξομολόγηση για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής της όταν ήταν εξαρτημένη στις νακρωτικές ουσίες.

Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως «σκότωνε» τον εαυτό της σιγά σιγά τη δεκαετία του ’90 εξαιτίας του εθισμού της στα ναρκωτικά, στα οποία κατέφυγε για να διώξει τη θλίψη που ένιωθε μετά τη δολοφονία του καλού της φίλου, Τζιάνι Βερσάτσε.

«Η θλίψη ήταν ένα πολύ παράξενο πράγμα στη ζωή μου, επειδή δεν φαίνεται πάντα», εξομολογείται το 53χρονο μοντέλο. «Παθαίνω σοκ και φρικάρω όταν πραγματικά συμβαίνει, και αργότερα είναι που λυγίζω. Αλλά κράτησα τη θλίψη μέσα μου, απλά την αντιμετώπισα».

Η Ναόμι Κάμπελ παραδέχεται ότι πάλεψε πολύ με τη θλίψη όταν ο διάσημος σχεδιαστής δολοφονήθηκε έξω από την έπαυλή του στο South Beach τον Ιούλιο του 1997.

«Ήταν πολύ ευαίσθητος στο να με αισθάνεται, με έσπρωχνε. Με έσπρωχνε να βγω έξω και να πάω πιο μακριά, όταν δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου για να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου έγινε πολύ μεγάλη», παραδέχεται.

«Όταν άρχισα να κάνω χρήση, αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω, ήταν η θλίψη. Ο εθισμός είναι ένα τέτοιο – είναι απλά μια μ…, πραγματικά είναι», συνέχισε η Ναόμι Κάμπελ.

Για να συμπληρώσει: «Σκέφτεσαι: “Ω, θα επουλώσει αυτή την πληγή”. Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τόσο τεράστιο φόβο και άγχος. Γι’ αυτό και θύμωσα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα