Τζεφ Μπέζος: Ο ιδρυτής της Amazon αγοράζει σπίτι στο «καταφύγιο δισεκατομμυριούχων»

Ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, αγοράζει σπίτι στο «καταφύγιο δισεκατομμυριούχων» του Μαϊάμι και ο Τομ Μπρέιντι θα είναι ο γείτονάς του!
Ο 59χρονος Μπέζος πλήρωσε 68 εκατομμύρια δολάρια για το παραθαλάσσιο σπίτι τριών υπνοδωματίων, το οποίο εκτείνεται σε 2,8 στρέμματα.
Ο ο ιδρυτής της Amazon, αγοράζει ένα κτήμα σε ένα αποκλειστικό τεχνητό νησί στο Μαϊάμι, γνωστό ως «Billionaire Bunker», («καταφύγιο δισεκατομμυριούχων») όπου θα είναι γείτονες με μια αυξανόμενη λίστα διασημοτήτων, όπως ο Tom Brady, η Ivanka Trump και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ.

Ο Μπέζος πληρώνει 68 εκατομμύρια δολάρια για το παραθαλάσσιο σπίτι τριών υπνοδωματίων, το οποίο εκτείνεται σε 2,8 στρέμματα ανέφεραν το περιοδικό Fortune και το Bloomberg. Ο ιδρυτής της Amazon παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος το 2021 για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία και σε άλλα έργα.

Η MTM Star International περιλαμβάνεται στα αρχεία ιδιοκτησίας του Miami-Dade ως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ο ιστότοπος της κομητείας δεν αναφέρει τον Μπέζος ως ιδιοκτήτη, αλλά δείχνει το ακίνητο που πουλήθηκε πριν λίγους μήνες.

Ο Guillermo Olmedillo, ο διαχειριστής του χωριού του Indian Creek Village, είπε στο Associated Press ότι δεν έχει πληροφορίες σχετικά με την αγορά. Το χωριό έχει μια εξοχική λέσχη και τη δική του αστυνομική δύναμη.
Τα αρχεία της κομητείας δείχνουν ότι το ακίνητο πουλήθηκε στο παρελθόν για 1,4 εκατομμύρια δολάρια το 1982. Το σπίτι είναι 864 τετραγωνικά μέτρα και έχει πισίνα.

Ο Μπέζος δεν είναι νέος στο Μαϊάμι αφού αοφοίτησε από το γυμνάσιο Palmetto.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα