Τρία μυστικά για να αποφεύγετε την αρνητική ενέργεια

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εκπέμπουν έντονα την αρνητική τους ενέργεια. Το να μάθεις να σταματάς να απορροφάς την αρνητική ενέργεια από τους τοξικούς ανθρώπους είναι μια ιδιαίτερη ικανότητα. Σας αποκαλύπτουμε τρία μυστικά για να αποφεύγετε την αρνητική ενέργεια.

1. Έχετε την απόλυτη ευθύνη για τα συναισθήματά σας

Αυτό που νιώθεις είναι 100% δική σου ευθύνη. Το σύμπαν στέλνει ανθρώπους στη ζωή σας για να μας δοκιμάσουν. Η αυτοεκτίμηση είναι το κλειδί της επιτυχίας. Δεν είσαι θύμα, κανείς δεν έχει εξουσία πάνω σου. Θυμήσου πώς οι σκέψεις ή οι προσδοκίες σου μπορεί να έχουν εκδηλώσει την κατάσταση που σε απασχολεί.

2. Δεν μπορείτε να είσαι σε όλους αρεστός

Αν κάποιος σε εκφοβίζει, ή σε κοροϊδεύει, μην θέσεις ως στόχο να είσαι καλός μαζί του.  Θα σε ωθήσει μόνο βαθύτερα σε αυτό το ενεργειακό πεδίο και θα σε κάνει να εξαρτηθείς ενεργειακά από τη γνώμη του για εσένα. Δεν είσαι αρεστός σε όλους. Αγάπα και φρόντισε πρώτα από όλους εσύ τον εαυτό σου. Δημιουργείς μία ασπίδα από δύναμη και αξιοπρέπεια.

3. Σταματήστε να δίνετε προσοχή σε ανθρώπους και γεγονότα που δεν αξίζουν

 Όταν δίνεις προσοχή σε κάποιον άλλο, του δίνεις την ενέργεια σου. Ορισμένοι άνθρωποι ρίχνουν την ενέργειά τους πάνω σου και μετά σε οδηγούν στην επόμενη στάση. Ένα φιλικό αυτί μπορεί να είναι υπέροχο, αλλά υπάρχει, και πάλι, ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί.

Photo cover:pixabay.com/margodeco/peacock

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα