Κέρι Ουάσινγκτον: Τι είπε για την άμβλωση που έκανε στα 20 της

Οι αποκαλύψεις της Κέρι Ουάσινγκτον στα απομνημονεύματά της, είναι πολλές και με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ηθοποιός αποκάλυψε πολύ προσωπικές εμπειρίες τη μεταξύ αυτών και την άμβλωση που έκανε όταν ήταν 20 χρονών.

«Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Είναι πολύ σημαντικό να λέμε την αλήθεια για τις αναπαραγωγικές μας επιλογές, επειδή κάποιες από αυτές τις επιλογές μας αφαιρούνται» είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

Σύμφωνα με το People, η Κέρι Ουάσινγκτον αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος «κατά λάθος», λίγο μετά τον ρόλο της στην ταινία «She Hate Me» του 2004.

Όπως αναφέρει, δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει την απόφαση να κάνει άμβλωση, ενώ στους γιατρούς τότε, έδωσε ψεύτικο όνομα, για να προστατεύσει την καριέρα της, η οποία είχε μόλις ξεκινήσει.
Στα απομνημονεύματά της τονίζει μάλιστα, πως αρχικά ένιωθε «υποκρίτρια» με αυτή της την κίνηση, αφού προηγουμένως εργαζόταν σαν εκπαιδεύτρια σεξουαλικής υγείας. Ωστόσο, η νοοτροπία της άλλαξε με τα χρόνια.

«Είναι σημαντικό για εμένα να καταλάβει κανείς ότι η άμβλωση δεν είναι μια κακή λέξη, ούτε μια πράξη στη λίστα με τα πράγματα, για τα οποία θα έπρεπε να ντρέπομαι», ανέφερε σε δήλωσή της στο People.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι αρχικά «πάλεψε» να αποφασίσει αν θα συμπεριλάμβανε την «ιστορία της άμβλωσης» στο βιβλίο της, αλλά τελικά κατάλαβε ότι ήταν «πολύ σημαντικό για εκείνη να το μοιραστεί».

«Αυτή η ιστορία είχε να κάνει τόσο πολύ με την κατανόησή μου για τον εαυτό μου και τον κόσμο, καθώς ξετυλίγονταν η καριέρα μου», ανέφερε και συνέχισε:

«Βρισκόμαστε σε μια στιγμή, όπου είναι πολύ σημαντικό να λέμε την αλήθεια για τις αναπαραγωγικές μας επιλογές, επειδή κάποιες από αυτές τις επιλογές μας αφαιρούνται».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα