Τα δύο τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Αρχίζουν νέες ιστορίες αγάπης και ρομαντικές περιπέτειες για δύο ζώδια. Ο Ζυγός και ο Λέων Θα μπορούν να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να οργανώνουν έργα μεγάλης κλίμακας. Η τύχη θα ρέει άφθονη.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα είναι πολύ τυχερός αυτή την εβδομάδα, θα επωφεληθεί από τη βοήθεια ενός ατόμου με επιρροή  που θα δώσει ώθηση στην υλοποίηση των έργων του. Ενθαρρυμένο από τα αστέρια, αυτό το ζώδιο του Αέρα θα μπορέσει να αναλάβει πρωτοβουλίες  που θα λάβουν την έγκριση του ιεραρχικού προϊσταμένου του. Θα έχει την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να αποδειχθεί στη δουλειά και να διακριθεί. Θα είναι τυχερός και στην αγάπη. 

Λέων

Η τύχη θα χαμογελάσει στον Λέοντα αυτή την εβδομάδα. Στη δουλειά, αυτό το δυναμικό  και χαρισματικό από τη φύση του ζώδιο  δεν θα περάσει απαρατήρητο. Οι πράξεις και τα επιτεύγματά  του προκαλούν τον θαυμασμό των συναδέλφων του  και του προϊσταμένου του. Οι προσπάθειες και οι δεξιότητές του αναγνωρίζονται στην εύλογη αξία τους. Πράγματι, το Λιοντάρι θα έχει καλές πιθανότητες  να φτάσει σε θέση ευθύνης. Η τρέχουσα οικονομική του κατάσταση είναι ζοφερή, αλλά οι επόμενοι μήνες του υπόσχονται περισσότερη ευημερία. Η ερωτική ζωή αυτού του ζωδίου της Φωτιάς δεν θα ξεπεραστεί την εβδομάδα.

Photo cover:pixabay.com/stux/heart

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα