Τα δύο ζώδια που βιώνουν τον φόβο πολύ έντονα

Υπάρχουν δύο ζώδια που το αίσθημα του φόβου τους κυριεύει σε σημείο που παθαίνουν κρίσεις πανικού. Ο Ζυγός και ο Ιχθύς βιώνουν τον φόβο με πολύ άσχημο τρόπο, σε μεγαλύτερη διάσταση από τον απλό δείκτη φόβου.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει πάντα στο μυαλό του τις επιπτώσεις που μπορούν αν επέλθουν από κάποιο λάθος ή από κάποια αμέλεια του σε ένα θέμα. Ο φόβος τον κυριεύει διότι δεν ξέρει πιο θα είναι το αποτέλεσμα του ατοπήματος του. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί μία υπόθεση και αυτό τον καταβάλει. Μπορεί να βιώσει κρίση άγχους που θα τον οδηγήσει σε κρίση πανικού. Ένας μεγάλος φόβος του είναι η απόρριψη είτε από την οικογένεια του, είτε από τους φίλους του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς ζει μέσα στο φόβο, θα λέγαμε ότι φοβάται και την σκιά του. Έχει μία έντονη αρνητική στάση σε πολλά θέματα της ζωής του και αυτό τον καταβάλει. Έχει συνηθίσει να ζει με αυτόν τον τρόπο και στο τέλος καταλήγει η ιδέα του φόβου να τον κάνει δυστυχισμένο. Χωρίς να υπάρχει λόγος, το μυαλό του δημιουργεί ιστορίες που στο τέλος τον στρεσάρουν και είναι σαν να μαγνητίζει αρνητικά περιστατικά.

Photo cover:pixabay.com/fantasy

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα