Αλέν Ντελόν: Ο γιος του, Άντονι μίλησε για τα νεότερα της υπόθεση του πατέρα του με τη Χιρόμι Ρολίν

Καλεσμένος στα γυρίσματα του «C l’hebdo», Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, o γιος του Αλέν Ντελόν, Άντονι, έδωσε νέα για τον πατέρα του, σχεδόν δύο μήνες μετά την έναρξη της υπόθεσης Χιρόμι Ρόλιν.
Υπήρχαν αρκετές φάσεις, είπε ο Άντονι Ντελόν στην εκπομπή «C l’hebdo», σχετικά με την ψυχική κατάσταση του πατέρα του από την έναρξη της υπόθεσης εναντίον του μέχρι τη Χιρόμι Ρολίν. «Στην αρχή υπήρξε ανακούφιση. Είδα πραγματικά ότι η αδερφή μου δημοσίευσε μια φωτογραφία χθες όπου ήταν χαμογελαστός. »

Πρόσφατα, η Anoukha Delon μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της που τραβήχτηκε τον Ιούλιο αμέσως μετά την καταγγελία που κατέθεσαν τα παιδιά του Αλέν Ντελόν κατά της «κυρίας του σε αναμονή» Hiromi Rollin για «κατάχρηση της αδυναμίας του» και την απέλασή του από το σπίτι της οικογένειάς τους στο Douchy. «Ευτυχισμένος, ζούμε όλοι ξανά», σχολίασε.

Ο Αλέν Ντελόν «κουράστηκε» ηθικά και σωματικά από την υπόθεση
Αλλά η ανακούφιση του Αλέν Ντελόν ήταν βραχύβια, καθώς τώρα έδωσε τη θέση της στην κούραση. «Αυτή ήταν η πρώτη φάση. Και πίσω από αυτό, υπήρχε η αντίδραση. Ξαφνικά, είναι σαν να τον είχε κυριεύσει η ηθική και σωματική κούραση», αποκάλυψε ο Άντονι Ντελόν, ανήσυχος για τον πατέρα του.

Η Χιρόμι Ντελόν υπέβαλε καταγγελία με τη σειρά της κατά των παιδιών του Αλέν Ντελόν, του Άντονι, της Ανούτσκα και του Αλέν-Φαμπιέν. Περισσότερο από την «κυρία σε αναμονή» του ηθοποιού, ισχυρίζεται ότι ήταν σύντροφός του για πολλά χρόνια. «Ακριβώς 33 χρόνια» και μια «σχέσης αγάπης», είπε σε μια συνέντευξή της στο «Parisien».
«Νομίζω ότι εφευρίσκει μια ζωή με βάση αυτά που λέει», απάντησε ο Άντονι Ντελόν, είπε σχετικά στο «C l’hebdo». Και πρόσθεσε: «Αυτό που με συγκλονίζει αυτά τα 33 χρόνια είναι ότι η αδερφή μου είναι 32 ετών και ο μικρός μου αδερφός 29. Έτσι, πριν από 33 χρόνια, ο πατέρας μου ήταν 54 ετών. Γνώρισε τη μητέρα των παιδιών που ήταν 23 χρονών, που ήταν μεγαλειώδης, μοντέλο, ερωτεύτηκε…»Από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Αλέν Ντελόν ήταν στην πραγματικότητα σε σχέση με τη Rosalie van Breemen . «Σε όλη αυτή τη ζωή, πού ήταν; », ρώτησε ο Άντονι Ντελόν. Σίγουρα ενώπιον των δικαστηρίων θα πρέπει να απαντήσει η Hiromi Rollin.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα