Αντζελίνα Τζολί: Μίλησε για τον γάμο και διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ

H Αντζελίνα Τζολί κοσμεί το νέο εξώφυλλο της Vogue του και πρωταγωνιστεί σε ένα editorial μέσα από τον φακό της Annie Leibovitz και μιλάει για το νέο της επιχειρηματικό project, το Atelier Jolie και πολλά ακόμα, μεταξύ αυτών και για το περιβόητο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε με μισή καρδιά για τον γάμο και το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ: «Δεν νιώθω ότι ήμουν ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια έχει ξεκινήσει το νέο της project με το Atelier Jolie, έναν τρόπο να (ξανα)βρίσκει ποια είναι, 7 χρόνια αργότερα μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, εξήγησε σε συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Vogue » .

«Τον τελευταίο καιρό, νιώθω λίγο πεσμένη», εκμυστηρεύτηκε, προτού αναφερθεί στον γάμο της –και στο διαζύγιο– στον Μπραντ Πιτ : «Κατά κάποιους τρόπους, δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και 10 χρόνια, αλλά προτιμώ να μην το συζητήσω. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι αν και στα 48 μου»
«Μερικές φορές ο τρόπος που ντύνεσαι λέει: «Μην τα βάζεις μαζί μου, φοράω την πανοπλία μου», συνέχισε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία πίστευε ότι τα παντελόνια και οι μπότες την έκαναν δυνατή, ενώ αυτό δεν συνέβαινε: «Ένιωθα ευάλωτη. »

«Τώρα αναρωτιέμαι ποιο είναι το στυλ μου γιατί ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι στα 48 μου. Υποθέτω ότι είμαι σε μεταβατικό στάδιο ως άνθρωπος», πρόσθεσε η Αντζελίνα Τζολί που πλέον κάνει σπανιότερες δουλειές στον κινηματογράφο μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί «σώθηκε» από τα παιδιά της
Μια επιλογή που έκανε για τα παιδιά της . «Υπήρχαν πολλά πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπεύσουμε. Ακόμα βρίσκουμε τον προσανατολισμό μας», εκμυστηρεύτηκε, προσθέτοντας ότι τα παιδιά τη βοήθησαν να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές. «Το να έχω παιδιά με έσωσε – και με έμαθε να ζω σε αυτόν τον κόσμο διαφορετικά. Νομίζω ότι πρόσφατα θα είχα βυθιστεί με πολύ βαθύτερο τρόπο αν δεν ήθελα να ζήσω καλά για να είμαι μαζί τους»,κατέληξε η Αντζελίνα Τζολί.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα