Τρεις τρόποι για να χρησιμοποιήσεις την μαγειρική σόδα για τέλειο καθάρισμα

Η καλή νοικοκυρά που είναι δούλα και κυρά…. ξέρει πως να χρησιμοποιήσει τη μαγειρική σόδα για να καθαρίσει δύσκολες επιφάνειες. Τρεις τρόποι για να χρησιμοποιήσεις την μαγειρική σόδα για τέλειο καθάρισμα.

Σίδερο

Η επιφάνεια στο σίδερο συνήθως πιάνει μία μαύρη επιφάνεια. Ο τρόπος για να καθαρίσει είναι βέβαια με μαγειρική σόδα. Σε ένα μπουκάλι με σπρέι βάζετε νερό και τρεις κουταλιές σόδα. Το κουνάτε και ψεκάζετε πάνω σε ένα πανί, μετά τρίβετε την επιφάνεια. Στο τέλος περνάτε με ένα στεγνό πανί όλη την επιφάνια. Προσοχή δεν ψεκάζουμε πάνω στην επιφάνεια.

Μάρμαρα

Θέλετε τα μάρμαρά σας να γυαλίσουν και να γίνουν σαν καινούργια; Σε ένα μπουκάλι με σπρέι βάζετε ένα λίτρο νερό και τέσσερις κουταλιές μαγειρική σόδα. Το κουνάτε και ψεκάζετε πάνω στην επιφάνεια. Αφήνετε το υγρό για τουλάχιστον τέσσερις ώρες και μετά το αφαιρείτε με ένα μαλακό σφουγγάρι.

Λεκάνη τουαλέτας

Ο τρόπος για να λάμψει η τουαλέτα είναι ένας. Θα ρίξετε αρκετή μαγειρική σόδα και θα την αφήστε την για 24 ώρες. Μετά θα πρέπει να τρίψτε με ένα βουρτσάκι. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Ένα επιπλέον μυστικό είναι να ρίξετε και μισό μπουκάλι ξίδι.

Photo cover:pixabay.com/Monfocus 

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα