Η Κατρίν Ντενέβ έχει εκπληκτικό γούστο στα τατουάζ

Η Κατρίν Ντενέβ έχει εκπληκτικό γούστο στα τατουάζ και το αποδεικνύει με δύο που έχει η ίδια, ένα τατουάζ στο πόδι της και στο πίσω μέρος του λαιμού της.

Γνωρίζατε ότι η Κατρίν Ντενέβ έχει όχι ένα αλλά δύο τατουάζ; Η 78χρονη Γαλλίδα ηθοποιός έχει ένα σχέδιο στο πίσω μέρος του λαιμού και στο πόδι της… που μερικές φορές αποκαλύπτονται μέσα από ορισμένα outfit που επιλέγει. Το τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού της, κρυμμένο όταν τα μαλλιά της είναι πεσμένα, απεικονίζει μια χελώνα Μαορί.

Στην πολυνησιακή κουλτούρα, το ζώο αντιπροσωπεύει δύναμη και προστασία. Θεωρείται θεότητα που θα διευκόλυνε το πέρασμα της ψυχής στον τόπο ανάπαυσής της. Στο ένα της πόδι έχει ένα φυλετικό μοτίβο του οποίου τη σημασία μόνο η ίδια γνωρίζει.

“Βρώμικα τατουάζ”
Το 2014, η ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό «Obsession»: «Είναι ιδιαίτερο, είναι σαν ταμπέλα. Η επιθυμία να είσαι διαφορετικός. Είναι αρκετά ερωτικό.» Είχε, ωστόσο, εκφράσει μια πραγματική αποστροφή για «ορισμένα τατουάζ που βρίσκει “βρώμικα” στους άντρες», όπως εκείνα που «δείχνουν τις γάμπες τους με τατουάζ με σορτς το καλοκαίρι». Η Ντενέβ θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της ταινίας “Bernadette”. Η ταινία αφηγείται τη ζωή της Μπερναντέτ Σιράκ, συζύγου του Ζακ.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα