Η Adele αγνώριστη με μαύρα μακριά μαλλιά και της πάνε πολύ!

Η Adele μόλις έκανε μια μεταμόρφωση με μαύρα μαλλιά και φαίνεται αγνώριστη.
Δεν έχουμε ξαναδεί τα μαλλιά της τόσο σκούρα…
Ενώ η Adele μπορεί να μας εκπλήσσει ξανά και ξανά με ένα νέο χτένισμα –όπως ένα κούρεμα–, αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα το Σαββατοκύριακο του Halloween όταν η τραγουδίστρια βγήκε στο σόου της στο Λας Βέγκας. με μαύρα μαλλιά. Όταν λέμε ότι φαίνεται αγνώριστη, το εννοούμε.

Αν υπάρχει ένα πράγμα σίγουρο, είναι ότι η Adele είναι ξανθιά, είναι απλώς γεγονός.
Φαίνεται ότι η νέα μεταμόρφωση των μαλλιών έγινε προς τιμήν της απόκοσμης σεζόν (Halloween), καθώς η τραγουδίστρια ντύθηκε Morticia Addams. Η ομοιότητα είναι αρκετά παράξενη.

Τα μακριά σκούρα μαύρα μαλλιά συνδυάστηκαν με το χαρακτηριστικό smokey eye της Mortitia, που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ της Adele, Anthony ενώ τα εύσημα για τις σκούρες τρέσες ανήκουν στον κομμωτή Sami Knight.

Αν και αυτή η νέα μαύρη κόμμωση είναι πιθανότατα μια περούκα δεν μπορούμε να καταργήσουμε την ομοιότητα με τη Mortitia. Ούτε οι followers της μπορούν, καθώς τα σχόλια πλημμύρισαν από κομπλιμέντα:

“Νομίζω ότι μόλις βρήκαμε τη νέα Morticia for the Adams family reboot”
«Μπορώ να πεθάνω εν ειρήνη τώρα που είδα την Adele μελαχρινή»
Ακόμη και ο λογαριασμός της Wendesday στο Neftlix σχολίασε «Mother 🖤», ενώ ορισμένοι θαυμαστές παρομοίασαν την Adele με μια άλλη διάσημη τραγουδίστρια, τη Cher.

Περούκα ή όχι, είμαστε απλά χαρούμενοι που είδαμε την Adele να πειραματίζεται με τη σκοτεινή πλευρά της… Δείτε τη:

Δείτε επίσης

Share: