Μπραντ Πιτ: Φουλ ερωτευμένος με τη νέα του σύντροφο και δεν το κρύβει!

Ο Μπραντ Πιτ είναι σε σχέση και φουλ ερωτευμένος με την Ines de Ramon και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους έκαναν μια ακόμα κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί του 12ου ετήσιου Art+Film Gala του LACMA. Στην τελετή τιμήθηκε ο σκηνοθέτης David Fincher, στον οποίο ο Μπραντ Πιτ παρουσίασε ένα αφιέρωμα.

Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, και έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαζί ενώ ήταν εμφανώς ευδιάθετοι αστειευόμενοι και γελώντας με όλους γύρω τους, σύμφωνα με πηγές του People.

Και μπορεί να έκαναν μια ακόμα δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, ωστόσο Μπραντ Πιτ και Ines de Ramon επέλεξαν να μην ποζάρουν μαζί για τους φωτογράφους αν και η σχέση τους παραμένει δυνατή αν και επιλέγουν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλο. Έδειχναν να περνάνε καλά» συμπλήρωσε πηγή που μίλησε στο περιοδικό People.

Η νέα κοινή εμφάνιση του Μπραντ Πιτ με την Ines de Ramon έρχεται μετά το ρομαντικό καλοκαίρι που πέρασαν μαζί. Μια πηγή κοντά στην Ines de Ramon ανέφερε πως οι δυο τους τα πάνε περίφημα και η σχέση τους είναι πολύ δυνατή.

«Οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, καθώς απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Είναι εμφανές σε όποιον τους βλέπει μαζί», είχε πει νωρίτερα η ίδια πηγή στο People.

Δείτε επίσης

Share: