Τάνια Τρύπη: “Ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους”

Η Τάνια Τρύπη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη βίγκαν διατροφή που ακολουθεί, εξηγώντας τις σημαίνει για εκείνη ο βιγκανισμός.

Η γνωστή ηθοποιός για τις δύο κόρες της, ανέφερε: «Μια χαρά όλα, έχω τα κορίτσια μου, έχω τα ζωάκια μου. Είμαι πολύ ροκ μαμά, με απόλυτη ισότητα. Στο μόνο που κρατάω την παράδοση είναι στο τάπερ και στη ζακέτα. Καμαρώνω και για τις δυο μου κόρες, γιατί κάνουν αυτό που θέλουν, που είναι βασικό πράγμα. Και οι δύο κόρες μου έχουν μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, όταν δεν μπορούσαν να τα κρατήσουν οι γονείς μου τα έπαιρνα στο θέατρο».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Τάνια Τρύπη δήλωσε: «Δεν έχω παράπονο από τη ζωή μου, κανένα. Είχα την ελευθέρια μου πάντοτε. Είμαι από τους ανθρώπους που επειδή αγαπώ και σέβομαι αυτόν που έχω απέναντι είτε είναι σύντροφος, είτε συνάδελφος, είτε συγγενής, στις σχέσεις μου θέλω, και με τα χρονιά γίνεται απαίτηση, να έχω την ίδια αντιμετώπιση, αλλιώς παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».

Κλείνοντας, ανέφερε για τον βιγκανισμό: «Για μένα ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για όλους όσους κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη, δίποδους και τετράποδους».

Στην ερώτηση αν μπορεί να κάνει παρέα με κάποιον που δεν είναι βίγκαν, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Θα ήμουνα μόνη μου, αν δεν μπορούσα να κάνω παρέα. Δεν μπορείς να το επιβάλλεις στον άλλον, δεν είναι σωστό».

Διαβάστε επίσης

Share: