Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης παντρεύονται μετά από πολλά χρόνια σχέσης

Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης, μετά από πολλά χρόνια σχέσης, ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Η εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης (15/11) παρουσίασε την αναγγελία του γάμου τους που πρόκειται να γίνει στην Αθήνα.

Αναλυτικά, γράφει η αναγγελία: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Η γνωστή ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής του Σύριζα, κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις. Η Δήμητρα Ματσούκα, δε, αποφεύγει να σχολιάζει την προσωπική της ζωή σε συνεντεύξεις που δίνει, ενώ τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει στην εκπομπή «Τετ α τετ» που ήταν καλεσμένη για τον σύντροφό της: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα».

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος για τη Δήμητρα Ματσούκα και ο δεύτερος για τον Πέτρο Κόκκαλη.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα