Η «matrix» φωτογραφία νύφης που έχει «κάψει» τα social media

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο μία “matrix” φωτογραφία μέλλουσας νύφης σε ένα κατάστημα με νυφικά.

Η κωμικός Tessa Croates ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η ίδια φορά νυφικό και κοιτιέται σε δυο καθρέφτες. Ωστόσο, τόσο στην πόζα που έχει πάρει, όσο και στους δύο καθρέφτες φαίνεται να έχει διαφορετική πόζα!

Πιο συγκεκριμένα, η Croates στη φωτογραφία φαίνεται να έχει το ένα χέρι της λυγισμένο και το άλλο ίσιο. Στον πρώτο καθρέφτη, το είδωλό της έχει και τα δύο χέρια λυγισμένα ενώ στον δεύτερο καθρέφτη, έχει και τα δύο της χέρια ίσια.

Η ίδια γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της που έχει “κάψει” τους χρήστες των social media για το τι πραγματικά συμβαίνει:

«Γεια σας! Πήγα να ψωνίσω νυφικό και το φάσμα της πραγματικότητας κατέρρευσε. Αυτή είναι μια πραγματική φωτογραφία, δεν είναι photoshop, ούτε τραβηγμένη πανοραμικά, ούτε σαν ζωντανή φωτογραφία. Αν δεν μπορείτε να δείτε το πρόβλημα, παρακαλώ συνεχίστε να την κοιτάτε και μετά δεν θα μπορείτε να το ξεχάσετε. Παρακαλώ απολαύστε αυτή τη δυσλειτουργία στη matrix/φωτογραφία, που με έκανε σχεδόν να ξεράσω στο δρόμο».

Τα σχόλια πήραν φωτιά με τους χρήστες να απορούν: «Πώς γίνεται αυτό; Μαγικοί καθρέφτες;», «Αυτό μου έχει πάρει το μυαλό».

Σύμφωνα με το dailymail.co.uk, η Croates πήγε σε ένα κατάστημα Apple προκειμένου να ρωτήσει πώς προέκυψε αυτή η φωτογραφία. Εκεί, ένας υπάλληλος της εξήγησε τη διαφορά που βλέπει στις φωτογραφίες της. Η ίδια εξήγησε πως επειδή «ένα iPhone είναι ένας υπολογιστής και όχι μια φωτογραφική μηχανή, όταν τραβάει μια φωτογραφία, τραβάει μια σειρά από εικόνες ριπής πολύ γρήγορα, από αριστερά προς τα δεξιά».

Η Tessa εξήγησε πως η διαφορά στις πόζες μάλλον συνέβη, επειδή η ίδια κούνησε τα χέρια της ακριβώς τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης

Share: