Στους διάσημους κήπους Majorelle του Μαρακές άνοιξε ένα νέο υπέροχο boutique ξενοδοχείο

Στους διάσημους Κήπους Majorelle του Μαρακές, την όαση της πόλης, άνοιξε το Maison Brummell Majorelle ένα οκτώ δωματίων boutique ξενοδοχείο, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία της τοπικής αρχιτεκτονικής.

Σχεδιασμένο από την αρχή με βάση την Ισπανία, από τη νεοζηλανδικής καταγωγής αρχιτέκτονα Bergendy Cooke σε συνεργασία με τον Μαροκινό αρχιτέκτονα Amine Abouraoui για τον Αυστριακό ξενοδόχο Christian Schallert, το ξενοδοχείο είναι ένα καταφύγιο όπου οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν πίσω τους τον πυρετώδη ρυθμό της πόλης, να χαλαρώσουν και να έλθουν πιο κοντά στη φύση.

Η ομάδα επέλεξε μαροκινά στοιχεία σε μοντέρνα παραλλαγή. Χειροποίητα πλακάκια και τοπικό τεράτσο συμπληρώνουν το ανοιχτό ροζ εξωτερικό. Η γενναιόδωρη παρουσία φυτών έρχεται σε διακριτική αντίθεση με την αυστηρή φόρμα του κτηρίου και το πράσινο συνοδεύεται με τρεχούμενο νερό, ενισχύοντας την αίσθηση μιας όασης. Το Maison Brummell Majorelle μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 επισκέπτες. Στο ισόγειο, μια κλασική μαροκινή κουζίνα με μεγάλο τραπέζι. Λίγο πιο πέρα, οι αρχιτέκτονες προέβλεψαν ένα ευχάριστο δωμάτιο με τζάκι και πολλούς αρθρωτούς σοφάδες.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα