Ο καλύτερος προορισμός του κόσμου για ταξίδι το 2024 σύμφωνα με το Travel+Leisure

Το διάσημο νεοϋρκέζικο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure δημοσίευσε τις λίστες των προορισμών που για ξεχωρίσουν τη χρονιά που έρχεται. Μεταξύ αυτών αποκάλυψε και ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός του κόσμου για ταξίδι το 2024 και πρόκειται για τη Κόστα Ρίκα, η χώρα που ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο!

Η Κόστα Ρίκα κυριολεκτικά μεταφράζεται σε “πλούσια ακτή” και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πώς πήρε το όνομά της. Εκτός από τις παγκοσμίου φήμης παραλίες τόσο στην Καραϊβική όσο και στον Ειρηνικό, αυτός ο αγνός παράδεισος διαθέτει μερικά από τα πιο βιολογικά οικοσυστήματα στη Γη. Στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες λένε ότι το πέντε τοις εκατό των ειδών στον κόσμο βρίσκονται εδώ.

Η απαράμιλλη παρακολούθηση της άγριας ζωής περιλαμβάνει συναντήσεις με βραδύποδες που κοιμούνται, μεγαλοπρεπή κόκκινα μακό (πολύχρωμοι παπαγάλοι), δεντροβατράχους τόσο όμορφους όσο και δηλητηριώδεις και απειλούμενες με εξαφάνιση θαλάσσιες χελώνες. Με σταθερή αποφασιστικότητα, επιβιώνουν, συμβιωτικά, στη σκιά ορισμένων από τα πιο ενεργά ηφαίστεια του κόσμου.

Είτε θέλετε να κάνετε πεζοπορία σε ένα συννεφιασμένο δάσος στα 10.000 ποδιών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας είτε ονειρεύεστε ιππασία σε μια παραλία με λευκή άμμο, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να φτάσει κάποιος στην πλούσια ακτή από τις ΗΠΑ. Υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς την Κόστα Ρίκα από περισσότερες από δώδεκα πόλεις των ΗΠΑ. Το χειμώνα. η χώρα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη, ειδικά τον Ιανουάριο. Ή, προγραμματίστε ένα ταξίδι για τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι τιμές των ξενοδοχείων πέφτουν καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται.

Το έγκυρο ταξιδιωτικό μέσο έχει δημοσιεύσει εκτενή ρεπορτάζ για την Κόστα Ρίκα και όλους τους λόγους που την ξεχωρίζει ως κορυφαίο προορισμό στον κόσμο για ταξίδι το 2024. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα από αυτά.

Δείτε επίσης

Share: