Σάρον Στόουν: Οι πίνακες της «ταξιδεύουν» στις ΗΠΑ σε νέα έκθεση

Τα έργα ζωγραφικής της Σάρον Στόουν ταξίδεψαν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ σε μια νέα έκθεση.

Η Σάρον Στόουν είναι γνωστό ότι αγαπάει πολύ την τέχνη -και όχι μόνο την υποκριτική- αλλά και ότι είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, αποκαλύπτοντας πολλές στιγμές από την καθημερινότητα της που περιλαμβάνει πολύ ζωγραφική!

Η Σάρον Στόουν ζωγραφίζει εδώ και πολλά χρόνια, και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω social media δείχνει έργα της αλλά και στιγμές της καθημερινότητας της από το εργαστήριό της. Η ηθοποιός, όπως έχει αποκαλύψει, ζωγράφιζε από την παιδική της ηλικία και άρχισε ξανά να ασχολείται εντατικά κατά τη διάρκεια του lockdown. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ένας φίλος της, της έστειλε ένα σετ ζωγραφικής, ένα δώρο που την οδήγησε σε μια νέα σελίδα δημιουργικής έκφρασης. Όπως έχει πει: «Ζωγράφιζα και ζωγράφιζα και ζωγράφιζα και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, την καρδιά μου, το κέντρο μου».

Από τον πρώτο πίνακα που ξεκίνησε να ζωγραφίζει στο υπνοδωμάτιό της μέχρι το στούντιο που διαμόρφωσε ειδικά γι’ αυτό, η Σάρον Στόουν συνεχίζει με αγάπη και αφοσίωση τη ζωγραφική που όπως φαίνεται έχει και εκεί μεγάλο ταλέντο. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει ήδη κάνει μια μεγάλη έκθεση στο Λος Άντζελες την περασμένη άνοιξη ενώ τον Οκτώβριο εγκαινίασε και τη δεύτερη που την ονομάζει «Welcome to My Garden». Τώρα η έκθεσή της αυτή που έγινε την άνοιξη στην Allouche Gallery του Λος Άντζελες κάνει τώρα ντεμπούτο στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, φιλοξενούμενη στη C. Parker Ga.

Η Σάρον Στόουν “συνομιλεί” με χρώματα…. Με αυτόν τον τρόπο η διάσημη ηθοποιός περιγράφει τη σχέση της με τη ζωγραφική, η οποία την απορροφά πλήρως και την έκανε να αφιερώνει μέχρι και 17 ώρες την ημέρα σε ένα στούντιο που δημιούργησε ειδικά για αυτό στο σπίτι της στο Beverly Hills .

Μεγάλωσε ζωγραφίζοντας, υπό την καθοδήγηση της θείας της, Vonne είχε Master στη ζωγραφική και δημιουργούσε τοιχογραφίες στους τοίχους του σπιτιού όπου η Σάρον έζησε τα παιδικά της χρόνια. Επιπλέον, η Σάρον έκανε για σύντομο χρονικό διάστημα σπουδές τέχνης στο Edinboro University στην Πολιτεία της Πενσιλβανίας, πριν τις εγκαταλείψει για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου και ηθοποιού. Τώρα, κατά τα φαινόμενα είναι αφοσιωμένη εξ ολοκλήρου στη ζωγραφική.

Δείτε επίσης

Share: