Τα δύο ζώδια που θα προδώσουν εύκολα την εμπιστοσύνη στη σχέση σας

Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω σε μία σχέση. Αν δεν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη δεν θα μπορέσει ποτέ να στεριώσει μία σχέση. Υπάρχουν όμως δύο ζώδια που θα προδώσουν πολύ εύκολα την εμπιστοσύνη μέσα σε μία σχέση. Ο Δίδυμος και Τοξότης είναι επιρρεπείς στην προδωσία και δεν θα στεναχωρηθούν και πολύ που θα σε πληγώσουν.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα προδώσει πολύ εύκολα την εμπιστοσύνη μέσα σε μία σχέση γιατί βασικά είναι Δίδυμος. Το κεφάλι του παίρνει πιο πολλές στροφές από ότι μπορεί να αντέξει και αυτό τον μπλοκάρει. Είναι ο βασικός άπιστος του ζωδιακού. Είναι ανοιχτός στο φλερτ, “παίζει” αριστερά και δεξιά και “τσιμπολογάει” ενώ είναι σε σχέση. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής στην σχέση και αν δεν το πετύχει προχωράει πολύ γρήγορα παρακάτω, ενώ πολλές φορές διατηρούν παράλληλες σχέσεις. Είναι ο αιώνιος ανώριμος και πάντα πληγώνει το ταίρι του.ADVERTISING

Τοξότης

Ο τοξότης όταν στριμώχνεται και πιέζεται η κατάσταση ψάχνει την έξοδο κινδύνου, γιατί δεν έχει την απαραίτητη ωριμότητα να μπει σε μία σχέση, είναι το αιώνιο παιδί. Ο Τοξότης είναι πιστός μόνο όταν περνάει καλά, όταν δει ότι αλλάζει η κατάσταση θα ψάξει να βρει παράλληλα το επόμενο ταίρι, για να το έχει έτοιμο, δεν θέλει να μένει και μόνος του. Ποτέ δεν είναι κάτι αρκετό για έναν Τοξότη, το ελεύθερο πνεύμα του πάντα αναζητάει το κάτι καλύτερο. Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη είναι σίγουρο ότι θα σε προδώσει.

Photo cover:pixabay.com/Jills/eye

Διαβάστε επίσης:

Share: