Κατερίνα Γιατζόγλου: Οι γυναίκες όταν είναι ενωμένες, είναι μια αγέρωχη και αήττητη στρατιά!

Το πρόσφατο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου, «Go Gold Για Πάντα Νέα» που είναι best seller, αποτελεί το μοναδικό εγχειρίδιο ομορφιάς με αξιόπιστες συμβουλές και μυστικά που έχει υιοθετήσει η ίδια εδώ και πολλά χρόνια.

Με αφορμή το βιβλίο, «Go Gold Για Πάντα Νέα» έχουν γίνει αρκετές παρουσιάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Regency Casino Thessaloniki – IAN’S Lounge Bar, το BEAUTY workshop, όπου η Κατερίνα Γιατζόγλου συντόνισε την όλη εκδήλωση και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού.

Η πρόσκληση έλεγε στις 6μμ, αλλά η αίθουσα ήταν γεμάτη από νωρίς, κάτι ασυνήθιστο για ένα event. Και μπορεί το BEAUTY workshop να είχε ως ώρα λήξης στις 9μμ, όμως τελειώσαμε στις 11.30μμ! Ήμασταν όλες ενθουσιασμένες και συνεπαρμένες που καμιά μας δεν ήθελε να φύγει.

Άλλωστε, όπως ανέφερε και η Κατερίνα Γιατζόγλου στην ομιλία της: “Οι γυναίκες το 2023 είμαστε μια “στρατιά”, όμορφη, αγέρωχη και ανίκητη. Δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος απέναντι σε μια τέτοια στρατιά, με την προϋπόθεση ότι είμαστε ενωμένες. Και δεν πέφτουμε στην παγίδα του ηλικιακού ρατσισμού ή ποια είναι πιο ωραία. Όλες είμαστε όμορφες. Ή προσπαθεί να βγάζει η μία το μάτι στην άλλη. Όχι αυτά. Οι γυναίκες ενωμένες είναι η υπερδύναμη του πλανήτη. Το έχει αποδείξει η ιστορία στο παρελθόν και πρέπει να συνεχίσουμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο”.

Η Μαρία Χατζημιχαήλ, υπεύθυνη της Gerovital, μίλησε για την δρ. Ana Aslan, από τη Ρουμανία, η οποία υπήρξε η πρώτη γεροντολόγος στην ιστορία της ομορφιάς. Διηγήθηκε την ιστορία της, μίλησε για το πρώτο κέντρο αντιγήρανσης στην Ευρώπη που ήταν στην Ρουμανία και το ίδρυσε η δρ. Ana Aslan.

Μάλιστα, το επισκεπτόταν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και όχι μόνο. Μίλησε, ακόμα για τις μαγικές φόρμουλες που ανακάλυψε στο εργαστήριό της και τις πούλησε σε μεγάλες διεθνείς εταιρείες, όπως η Estée Lauder και ο Dior.

Η δρ. Ana Aslan ήταν πρωτοπόρος και καινοτόμος, ενώ κατόπιν ίδρυσε τη δική της εταιρεία την Gerovital που είναι μέχρι σήμερα βασισμένη πάνω στις πρωτογενείς φόρμουλες της πιο γνωστής αυτής γεροντολόγου σε όλο τον κόσμο.

Η καινοτομία στο BEAUTY workshop ήταν πως η πολύ έμπειρη Head Makeup Artist της ΕΡΤ3, Ειρήνη Μάκιου, είχε φέρει στην αίθουσα ένα πανέμορφο μοντέλο για να εξηγήσει καλύτερα τη σημασία του σωστού μακιγιάζ.

Έβαψε το μισό πρόσωπο του μοντέλου με τα do’s, δηλαδή με το τι πρέπει να κάνεις στο make up για να είναι σωστό και το άλλο μισό με τα dont’s, δηλαδή τι δεν πρέπει να κάνεις στο make up για να μη σε δείξει μεγαλύτερη και πολλά άλλα. Μια εξαιρετική ιδέα που ενθουσίασε υπερβολικά όλες τις παρευρισκόμενες.

Έγινε, επίσης και μια συζήτηση με τις γυναίκες που ήταν στην εκδήλωση, όπου λύθηκαν όλες οι απορίες που είχαν.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στο workshop ήταν της Gerovital, χορηγός της εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα