Παντρεύτηκε η Adele;

Η Adele «επιβεβαιώνει επιτέλους ότι είναι παντρεμένη με τον Rich Paul» καθώς κάνει μια «σούπερ χαριτωμένη» ανακοίνωση στο σόου του Alan Carr, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Σήμερα τον διεθνή τύπο μονοπωλεί ο γάμος της Adele, αφού εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν φήμες ότι η διάσημη τραγουδίστρια παντεύτηκε αλλά δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Ωστόσο τώρα η επιβεβαίωσε ότι «παντρεύτηκε πρόσφατα» κατά τη διάρκεια του stand up show του φίλου της Alan Carr.
Η 35χρονη Adele, και ο 41χρονος αθλητικός πράκτορας Rich, δημοσίευσαν τη σχέση τους το 2021
Χώρισε από τον Simon Konecki το 2018, με το διαζύγιό τους να οριστικοποιήθηκε το 2021

Η Adele φέρεται να επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Rich Paul

Το ζευγάρι φημολογήθηκε ότι παντρεύτηκε πέρυσι προκαλώντας νέες εικασίες όταν η Adele αναφέρθηκε στον 41χρονο αθλητικό παράγοντα ως «σύζυγό» της.

Τώρα λέγεται ότι επιβεβαίωσε την ένωση στο κωμικό σόου του καλύτερου της φίλου Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες, με δύο άτομα απο το κοινό να επιβεβαιώνουν τα νέα στο Deuxmoi.
Ένας θεατής είπε: «Ήμουν στο κωμικό σόου του Alan Carr στο LA απόψε και η Adele ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το πλήθος αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε “το έκανα”».

Ένα άλλο μέλος του κοινού πρόσθεσε για τη «μικρή και οικεία εκπομπή: «Όταν ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, εκείνη φώναξε «το έκανα». Σούπερ χαριτωμένο και πολύ γλυκό.»

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα