Κλέλια Ρένεση: Ο λόγος που αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες για τον πατέρα του παιδιού της

Η Κλέλια Ρένεση σε μία από τις σπάνιες φορές, απάντησε και σε όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μανού Τσάο είναι ο πατέρας του παιδιού της κι εξήγησε γιατί αναγκάστηκε να διαψεύσει τις σχετικές φημες.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες στην ΕΡΤ και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί η συμπερασματολογία είναι μια επιστήμη που στην Ελλάδα κυριαρχεί. Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ήταν ότι εγώ ήμουν με τον Μανού και κάνω παιδί μαζί του. Το είπαν μια, δυο φορές. Ότι μου πήρε μονόπετρο και θα παντρευτούμε. Η σχέση μου με αυτόν τον άνθρωπο είχε βασιστεί στα διαμάντια, είναι ξεκάθαρο. Δεν αντιδρούσα μέχρι ενός σημείου, που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου και έπρεπε να εξηγήσω, και λόγω της σειράς. Ήθελα να ξεκαθαρίσω, γιατί το παιδί μου θα μεγαλώσει. Ο Μανού δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου. Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου πνευματική, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε. Δεν μπορείς να χορτάσεις το πλήθος στην αρένα. Είμαι συνειδητοποιημένη! Αυτό αφορά τους ανθρώπους που αντιδρούν με τη ζήτηση. Επειδή ζητείται αυτό, πρέπει να ανταπεξέλθω; Έχω δικά μου ζητήματα που με απασχολούν και διαμορφώνουν τη μέρα μου, τη νύχτα μου. Έχω να ασχοληθώ με αυτά, είναι πιο σημαντικά».

Η επιλόχειος κατάθλιψη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κλέλια Ρένεση μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη. «Ο πατέρας μου ζει στη Ζάκυνθο, αλλά στο πρακτικό κομμάτι δεν υπήρχε βοήθεια. Η μαμά μου είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους και δεν μπορούσε να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα επιλόχειο! Είχα επιλόχειο ορμονικά και ξεκάθαρα. Πήγε 40 ημερών και λέω “τι έγινε;”. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα. Δεν πήγαζε από κάποια απελπισία. Ήταν κάτι ξένο! Σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου και το σώμα μου ανταποκρινόταν. Μου έλεγε η γυναικολόγος μου να πάρω χάπια, αλλά επειδή θήλαζα κρατούσα τα μπόσικα. Δεν ήταν θέμα μυαλού. Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή. Είμαι αλλεργική στις σφήκες, με τσίμπησε, έπαθα αλλεργικό σοκ. Πήγα νοσοκομείο, με ορούς και μου έφυγε η επιλόχειος κατευθείαν. Μάλλον από το σοκ» εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. «Νομίζω ότι στη ζωή μου πάντα, αν σκεφτόμουν τη φάση τεκνοποίηση, θα τη σκεφτόμουν με αυτό τον τρόπο, του μονογονέα, μιας κι εγώ δεν έχω καταφέρει να συνδυάσω καλά το άλλο μου κομμάτι. Δεν είμαι καλή δηλαδή. Σίγουρα με ενδιαφέρει το θέμα της συντροφικότητας, αν υπήρχε ευχολόγιο, στο χαρτάκι θα το είχα μέσα (σ.σ. αυτό το μοντέλο οικογένειας). Θα το εννοούσα. Η αλήθεια όμως είναι, ότι στη ζωή, έτσι όπως ζυμωνόμαστε, εγώ στο σχολείο της συντροφικότητας δε μπήκα με ζέση. Ίσως γιατί ήταν και οι γονείς μου χώρια και δε το είδα αυτό το πρότυπο να λειτουργεί πολύ» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Την Κοραλία την παίρνω σχεδόν παντού μαζί μου. Γίνεται μέρος σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Όταν θέλω πραγματικά τη δική μου ανάπαυλα, θα υπάρξει η μάνα μου, υπάρχει και μια γυναίκα που βοηθάει αλλά κατά τ’ άλλα την έχω εξ’ ολοκλήρου. Είναι αφασία! Μου λέει πράγματα που θέλω να τα γράφω. Ένα βράδυ έπαιζε με τις σκιές και μου έλεγε: “μη βαριέσαι, έλα να ξεφύγουμε από τη σκιά μας”».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα