Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ένοχος για κακούργημα για την υπόθεση revenge porn

Ένοχος για κακούργημα κρίθηκε τελικά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή πενταετούς κάθειρξης. Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του για κακούργημα. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Η δίκη του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Μάλιστα, υπεβλήθη αίτημα, από την πλευρά της καταγγέλλουσας, προς το δικαστήριο να γίνει η δίκη χωρίς δημόσιο ακροατήριο, πράγμα που έγινε δεκτό.

Τι ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα. Ενώ υποστήριξε, κατά την διάρκεια της δίκης, ότι επρόκειτο περί «πάθους», το οποίο προέρχεται από ψυχική νόσο.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση revenge porn, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε κάθειρξη πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Όμως, κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον Εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Ο Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο, ενώ όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, αν και στο Εφετείο κριθεί ένοχος, λόγω του κακουργηματικού χαρακτήρα της απόφασης, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή που θα του επιβληθεί. Εναντίον του πρώην παρουσιαστής των “Ράδιο Αρβύλα” εκκρεμούν άλλα δύο δικαστήρια από καταγγελίες δύο πρώην συντρόφου του επίσης για υπόθεση revenge porn.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα