Τα 3 ζώδια που πετύχουν εύκολα τον στόχο τους

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί ηγέτες και προσπαθούν για το στόχο τους μέχρι και την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν θέλουν να χαλάνε το ζεν τους και δεν προσπαθούν και πολύ, απλά πάνε παρακάτω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αποτελεσματικοί όταν αναλάβουν κάποιο στόχο, απλά δεν δίνουν το 100% του εαυτού τους. Τα τρία ζώδια που δεν προσπαθούν και πολύ για να πετύχουν το στόχο τους είναι ο Ζυγός, ο Τοξότης και ο Ιχθύς.

Ζυγός

Ο Ζυγός από τη φύση του είναι ένα ήρεμο ζώδιο που δεν θέλει να του χαλάνε το ζεν του. Αποζητάει την ηρεμία και γενικότερα δεν θέλει να ασχολείται με προκλήσεις και με δύσκολα επιτεύγματα. Δεν τον χαρακτηρίζει η προσήλωση και για αυτό πολλές φορές τα παραιτείται εύκολα. Αν δεν του βγει κάτι δεν θα προσπαθήσει περισσότερο., θα τα παρατήσει και θα πάει παρακάτω.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει την καλοπέραση και την καλοζωία. Δεν θέλει να ζορίζεται και το καταφέρνει, αν κάτι δεν τον ευχαριστεί το παρατάει και απλά συνεχίζει παρακάτω. Αν δεν έρθει η επίτευξη του στόχου δεν τον απασχολεί και πολύ, χαμογελάει και αλλάζει σελίδα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δεν είναι το ζώδιο που θα δώσει μάχη για πετύχει τον σκοπό του. Θα προσπαθήσει τόσο όσο, απλά για να πείσει τον εαυτό του ότι έκανε προσπάθεια. Υπερπηδάει το εμπόδιο, το αφαιρεί από το οπτικό του πεδίο, σαν να μην υπήρξε, και συνεχίζει στον επόμενο στόχο.

Photo cover:pixabay.com/MasterTux/dart

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα