Search
Close this search box.

Φλόρενς Πιου: Δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί

Η Φλόρενς Πιου δέχτηκε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο την ώρα που πόζαρε στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της ταινίας “Dune: Part Two”.

Η Φλόρενς Πιου χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα αντικείμενο που πετάχτηκε σε εκδήλωση για την προώθηση της ταινίας «Dune: Part Two» την ώρα που η γνωστή ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί.

Η Florence ήταν μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο Dune και πόζαρε για φωτογραφίες όταν το αντικείμενο πετάχτηκε. Μπορείτε να δείτε το περιστατικό αλλά και τις αντιδράσεις όλων στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς και την ίδια που κάνει ένα «ω». Το περιστατικό συνέβη στη σκηνή του συνεδρίου CCXP στο Σάο Πάολο της Βραιλίας χθες.

Συγκεκριμένα, κάποιος θαυμαστής, που παραμένει άγνωστο το ποιος ήταν, που βρισκόταν κοντά στην ηθοποιό πέταξε ένα αντικείμενο, το οποίο την πέτυχε στο πρόσωπο.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα