Search
Close this search box.

Σίσσυ Χρηστίδου: “Σπάει” τη σιωπή της για τη φημολογούμενη σχέση με τον Γιάννη Στάνκογλου

Τις τελευταίες ημέρες στις τηλεοπτικές βρήκαν θέμα να ασχοληθούν και να.. τσακωθούν και δεν είναι άλλο από τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η αρχή έγινε από την εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου δεν αποκάλυψαν το όνομα της παρουσιάστριας, αλλά ισχυρίστηκαν πως ο ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος.

Τη σκυτάλη πήρε η εφημερίδα Espresso που σε δημοσίευμά της υποστήριξε ότι η παρουσιάστρια είναι η Σίσσυ Χρηστιδου, για να συνεχίσουν σε τηλεοπτικές εκπομπές πως το είχαν ακπύσει από καιρό, αλλά δεν ήθελαν να το πούνε. Μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου διέψεσυε κατηγορηματικά τη σχέση του με τη Χρηστίδου και όποια άλλη παορυσιάστρια, ενώ η τσιμτσική “αναδιπλώθηκε” εξηγώντας πως δεν είχαν κακή πρόθεση.

Και τώρα, ήρθε η σειρά της Χρηστίδου να “σπάσει” της σιωπή της και να δώσει τη δική της απάντηση στη φημολογούμενη σχέση της με τον ηθοποιό. Μπας και σταματήσει η όλη ιστορία – που μεταξύ μας έχουμε πολλά και πιο σοβαρά θέματα να μας απασχολούν.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά τη σχέση που της χρεώνουν, τονίζοντας πως με τον Στάνκογλου έχουν συναντηθεί μόνο επαγγελματικά. Μάλιστα, όπως εξηγεί, χρειάστηκε να κάνει με τα παιδιά της μια κουβέντα για να τους δώσει «εξηγήσεις».

Στα βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά.

Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και στην προσωπική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε».

Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε».

Το τηλεφώνημα του ηθοποιού στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τρίτης 5 του μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε “εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω”. Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε “και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό”. Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Share: