Search
Close this search box.

Η καλή και η κακή πλευρά του κάθε ζωδίου

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το χειρότερο ελάττωμά σου; Ποιο είναι το μεγαλύτερο προσόν σας; Είστε περίεργοι να μάθετε πώς πραγματικά συμπεριφέρεστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας πλευρές. Και, η αστρολογία μας βοηθά πραγματικά να τα εντοπίσουμε.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πραγματικά τον χαρακτήρα σας για να ξέρετε τι φέρνετε σε μια ρομαντική, φιλική ή επαγγελματική σχέση.

Ωστόσο, είναι επίσης χρήσιμο να γνωρίζετε τα λάθη σας, επειδή σας επιτρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να τα διορθώσετε.

Στην πραγματικότητα, μερικές φορές δεν γνωρίζετε τι σας εμποδίζει στη σχέση σας με τους άλλους. Έτσι η αστρολογία σας δίνει ώθηση και σας βοηθά να επισημάνετε το χειρότερο ελάττωμά σας.

Κριός

Η καλύτερή σου πλευρά

Είστε πάντα έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο με τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σας. Και, είστε συμπονετικός ηγέτης .

Δεν φοβάστε να αναλάβετε τα πράγματα αλλά δεν είστε πολύ απαιτητικοί. Εξάλλου, πάντα ενθαρρύνετε τους άλλους να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Είστε πιστοί και προστατευτικοί με τα κοντινά σας άτομα και έχετε την ικανότητα να ιντριγκάρετε και να ενθουσιάζετε τους άλλους για οποιαδήποτε νέα περιπέτεια.

Η χειρότερη πλευρά σου

Έχετε την τάση να είστε κτητικοί και εδαφικοί, ειδικά με άτομα που σας αρέσουν. Πράγματι, μπορείς να είσαι πολύ κυρίαρχος, απρόσεκτος γιατί πάντα νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα.

Ακόμα κι αν δεν είναι πραγματικά έτσι, παίρνετε μια ανώτερη θέση. Και, πολύ συχνά αφήνετε τον θυμό σας να σας οδηγήσει από τη μύτη.

Πράγματι, είστε σε θέση να συντρίψετε τα πάντα στο δρόμο σας σαν μπουλντόζα. Επίσης, δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε τις εργασίες που σας έχουν ανατεθεί ή που επιλέγετε να κάνετε επειδή βαριέστε εύκολα.

Πράγματι, χρειάζεσαι συγκινήσεις και ενθουσιασμό και έτσι ξεχνάς να ζεις την παρούσα στιγμή.

Ταύρος

Η καλύτερή σου πλευρά

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, είστε ένα άτομο που έχει το κεφάλι του στους ώμους του και δεν αφήνει τους άλλους να τον πατήσουν.

Είστε πιστοί ως άτομο και είστε πάντα εκεί όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια.

Για εσάς, η συνέπεια είναι πολύ σημαντική, επομένως προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Εξάλλου, εργάζεστε σκληρά γιατί ξέρετε ότι δεν πρόκειται να πέσει τίποτα από τον ουρανό, οπότε ολοκληρώνετε πάντα τις εργασίες που σας έχουν ανατεθεί.

Η χειρότερη πλευρά σου

Δεν είσαι πολύ ανοιχτόμυαλος. Στην πραγματικότητα, είστε ακόμη και πολύ αποτραβηγμένοι όταν πρόκειται για κάτι νέο και άγνωστο για εσάς.

Εκτός αυτού, αν κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στον τρόπο ζωής σας, μπορείτε να κάνετε γρήγορα κρίσεις και επικρίσεις.

Έχετε επίσης πρόβλημα να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους και ξαφνικά νιώθουν πάντα ότι δεν ανήκουν γύρω σας.

Τέλος, είστε πεπεισμένοι ότι ο τρόπος που κάνετε τα πράγματα δεν είναι μόνο ο καλύτερος αλλά και ο μοναδικός. Άρα δεν συμβιβάζεσαι ποτέ.

Δίδυμοι

Η καλύτερή σου πλευρά

Έχετε μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε συζητήσεις με οποιονδήποτε.

Εξάλλου, δεν αφήνεις ποτέ μια συζήτηση να γίνει βαρετή γιατί πάντα έχεις κάτι ενδιαφέρον να προσθέσεις.

Είστε ευγενικοί, κατανοητοί και έτοιμοι να ακούσετε τις απόψεις των άλλων. Στην πραγματικότητα, δεν νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα.

Επιπλέον, είστε πάντα εκεί για να εμπνεύσετε τους άλλους να ακολουθήσουν το πάθος τους. Τους ενθαρρύνετε και τους υποστηρίζετε σε ό,τι θέλουν να κάνουν.

Η χειρότερη πλευρά σου

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Διδύμων, δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις (σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας).

Πράγματι, καθώς φοβάστε να χάσετε κάτι νέο, δεν δεσμεύεστε ποτέ πλήρως και καταλήγετε να διώχνετε τους ανθρώπους μακριά.

Επιπλέον, έχετε την τάση να πιστεύετε ότι γνωρίζετε περισσότερα πράγματα από τους άλλους, οπότε δεν διστάζετε να τους κόψετε για να τους αποτρέψετε από το να πουν τη γνώμη τους.

Καθώς θέλετε να σας αγαπούν όλοι, δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Και, ταυτόχρονα, δεν είστε έτοιμοι να χάσετε ευκαιρία να διασκεδάσετε.

Γρήγορα κουράζεστε τις σχέσεις και τους ανθρώπους γενικότερα, άρα οι διασυνδέσεις σας είναι πάντα επιφανειακές.

Καρκίνος

Η καλύτερή σου πλευρά

Είστε ένα συμπονετικό και ευγενικό άτομο, στον υψηλότερο βαθμό. Πράγματι, φροντίζεις πάντα να γνωρίζουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα ότι τους αγαπάς.

Και, γι’ αυτό τους αρέσεις τόσο πολύ. Θυμάσαι λεπτομέρειες που οι άλλοι δεν έχουν καν προσέξει.

Επιπλέον, τείνετε επίσης να εξυψώνετε τους άλλους πάνω από τον εαυτό σας. Φυσικά, γνωρίζετε τις δικές σας ανάγκες γιατί γνωρίζετε ότι η ισορροπία είναι απαραίτητη.

Όμως, παραμένετε αλτρουιστές και μελετημένοι σε όλες τις καταστάσεις.

Η χειρότερη πλευρά σου

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, ξοδεύετε τον χρόνο σας ανησυχώντας. Πράγματι, νομίζεις ότι δεν είσαι στο χέρι των άλλων και κολλάς πάνω τους σαν μια γλάστρα με κόλλα για να τους εμποδίσεις να φύγουν.

Τα συναισθήματά σας παίρνουν τις αποφάσεις σας για εσάς και αυτό σας οδηγεί συχνά κατευθείαν στον τοίχο.

Σίγουρα, βάζεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου, αλλά θυμώνεις όταν αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν το ίδιο για σένα.

Και, έχετε την τάση να κρατάτε για τον εαυτό σας τα πράγματα που σας πληγώνουν ή σας αναστατώνουν. Έτσι τα συναισθήματα συσσωρεύονται.

Και, καταλήγετε να εκραγείτε προκαλώντας συγκρούσεις και ρωγμές στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Λέων

Η καλύτερή σου πλευρά

Γεννημένος στο ζώδιο του Λέοντα, είστε ένα δυναμικό άτομο. Έχεις γοητεία και ξέρεις πώς να κάνεις ευχάριστη κάθε κατάσταση.

Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή στον εαυτό σας χωρίς να χρειαστεί να κλέψετε κάποιο άλλο. Ενθαρρύνετε και υποστηρίζετε όλους.

Πράγματι, εμπνέετε τους πάντες γύρω σας με την αυτοπεποίθησή σας. Και, πάντα προστατεύεις αυτούς που αγαπάς.

Δεν τα αφήνετε ποτέ σε επικίνδυνες ή περίπλοκες καταστάσεις. Και, είστε παθιασμένοι και πιστοί στον υψηλότερο βαθμό.

Δίνεις πολλή αγάπη και επικύρωση στον σύντροφό σου.

Η χειρότερη πλευρά σου

Είστε απορροφημένοι από τη δική σας προσωπικότητα και είστε αλαζόνες! Στο μυαλό σου, κανείς δεν είναι καλύτερος από σένα.

Εξάλλου, δεν διστάζεις να μειώσεις τους άλλους για να φανείς ανώτεροι από αυτούς. Και, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα να φαίνονται θεαματικά από το να επενδύετε σε κάτι συγκεκριμένο.

Οι σχέσεις σας είναι μονόπλευρες. Πράγματι, θέλετε ο σύντροφός σας να σας ολοκληρώσει και να επικυρώσει τις ενέργειές σας, αλλά ποτέ δεν ανταποδίδετε τη χάρη.

Οι σχέσεις σας είναι πάντα επιφανειακές γιατί κρατάτε τους ανθρώπους σε απόσταση, νομίζοντας ότι μπορείτε πάντα να τα πηγαίνετε καλύτερα.

Παρθένος

Η καλύτερή σου πλευρά

Σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας, είστε οργανωμένοι και έξυπνοι. Σε νοιάζει κάθε λεπτομέρεια.

Και, προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα να λειτουργούν ομαλά και αποτελεσματικά. Τότε, πάντα επιδιώκεις να γίνεσαι καλύτερος.

Επιπλέον, ενθαρρύνετε και άλλους να κάνουν το ίδιο. Εκτιμάτε ιδιαίτερα τις βαθιές σχέσεις.

Γιατί είσαι κάποιος στον οποίο μπορείς πάντα να βασίζεσαι. Για εσάς, η ευαλωτότητα δεν είναι σημάδι αδυναμίας.

Έτσι είστε πάντα έτοιμοι να ανοιχτείτε στους άλλους και να τους εμπιστευτείτε.

Η χειρότερη πλευρά σου

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο της Παρθένου, πάντα περιμένετε την τελειότητα. Από εσάς και από άλλους. Και, απογοητεύεσαι όταν δεν το κάνεις.

Δεύτερον, έχετε την τάση να είστε επιλεκτικοί και επικριτικοί με τους άλλους εάν δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο που κάνετε εσείς. Ή, αν ενεργούν διαφορετικά.

Σας αρέσει επίσης να κρίνετε τους άλλους γιατί είναι ένας αμυντικός μηχανισμός που σας επιτρέπει να κρατάτε τους ανθρώπους σε απόσταση.

Πράγματι, προτιμάτε τη λογική από τα συναισθήματα. Έτσι δεν αφήνετε ποτέ τα συναισθήματά σας να πάρουν τον έλεγχο της ζωής σας.

Ζυγός

Η καλύτερή σου πλευρά

Γεννημένος στο ζώδιο του Ζυγού, είστε γοητευτικός και διακριτικός. Έτσι καταφέρνεις πάντα να φέρνεις ανθρώπους κοντά.

Είστε επίσης υπομονετικοί και μπορείτε να ακούτε τις απόψεις των άλλων χωρίς να τις ζητάτε.

Στη συνέχεια, είστε επίσης ανοιχτοί και θετικοί, κάτι που φέρνει πάντα μια θετική ενέργεια στις διάφορες ομάδες όπου βρίσκεστε.

Πράγματι, νοιάζεστε πολύ για τους άλλους και επομένως καταβάλλετε προσπάθειες ώστε όλα να γίνονται πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Η χειρότερη πλευρά σου

Είσαι τόσο κολλημένος στην ιδέα να δείχνεις τέλεια και όμορφη που ξεχνάς όλα τα άλλα.

Άλλωστε, δεν σε νοιάζει πολύ αν τα προβλήματα έχουν λυθεί όσο φαίνεται να έχουν λυθεί.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να είστε η αιτία του δράματος, απλώς και μόνο επειδή θέλετε να είστε αυτός που θα λύσει το πρόβλημα και θα περάσει για την ηρωίδα.

Αναπτύσσετε δυσαρέσκεια προς τους ανθρώπους που σας πατούν ακόμα κι αν δεν υπερασπιστείτε ποτέ τον εαυτό σας και αν δεν προσπαθήσετε να αποτρέψετε αυτή τη στάση.

Σκορπιός

Η καλύτερή σου πλευρά

Είστε έξυπνοι και ιντριγκαδόροι, ώστε να κάνετε εύκολα συνδέσεις. Επιπλέον, είστε παθιασμένοι που σας επιτρέπει να εκφράσετε εύκολα τη στοργή που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους.

Πράγματι, είστε σε θέση να δημιουργήσετε ισχυρούς, βαθείς και διαρκείς δεσμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εάν σας επιτρέπουν να δείξετε την ευαλωτότητά σας.

Τότε, έχετε απόλυτη επίγνωση του ποιοι είστε και έχετε μια αδιάκοπη διαίσθηση.

Έτσι, μπορείτε να κατανοήσετε τους άλλους επειδή είστε σε όσμωση με τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας.

Η χειρότερη πλευρά σου

Σου αρέσει ιδιαίτερα η χειραγώγηση και το ψέμα. Πράγματι, ενδιαφέρεστε μόνο για σχέσεις που ικανοποιούν τις δικές σας επιθυμίες.

Το ψέμα είναι εύκολο σαν πίτα για σένα και στήνεις μεγάλους τοίχους για να κρατάς τους άλλους σε απόσταση.

Εξάλλου, πιστεύεις ότι το να είσαι μόνος είναι η καλύτερη επιλογή για σένα γιατί κανείς δεν εξαρτάται από σένα.

Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και σου λείπει η ευαισθησία, που σε εμποδίζει να δεις το καλό στους άλλους.

Τοξότης

Η καλύτερή σου πλευρά

Είσαι ξεκαρδιστικός! Μπορείς να διασκεδάσεις με τίποτα και πάντα βλέπεις το θετικό σε όλες τις καταστάσεις.

Δεύτερον, είστε επίσης χαλαροί και τολμηροί, κάτι που σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τη μέρα σας με απαράμιλλο ενθουσιασμό.

Για εσάς, η ζωή είναι κάτι που πρέπει να εξερευνήσετε και σας αρέσει να παίρνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε νέες περιπέτειες.

Τέλος, είστε επίσης αυθόρμητοι και αστείοι, κάτι που σας επιτρέπει να τα πηγαίνετε καλά σχεδόν με όλους.

Βλέπεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής και είσαι αποφασισμένος να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο.

Η χειρότερη πλευρά σου

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Τοξότη, είστε απερίσκεπτοι και απερίσκεπτοι. Εξάλλου, σε ενδιαφέρει κυρίως αυτό που επιθυμείς.

Φοβάσαι τόσο πολύ μήπως χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία που μένεις αποστασιοποιημένος και αποδεσμευμένος, ακόμα κι αν βλάψει κάποιον.

Εξάλλου, σου λείπει η ειλικρίνεια και προσπαθείς να πιστέψεις ότι είναι για να γλιτώσεις τα συναισθήματα των άλλων.

Στην πραγματικότητα, είναι κυρίως για να μην περάσει για έναν κακό άνθρωπο. Εξάλλου, προτιμάς να ζεις στον φανταστικό σου κόσμο.

Πράγματι, αρνείσαι να αντιμετωπίσεις και να αποδεχθείς τις ευθύνες της καθημερινότητας. Έτσι, βασίζεσαι σε άλλους για να σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις.

Ακόμα κι αν είναι μια πραγματική ταλαιπωρία για αυτούς.

Αιγόκερως

Η καλύτερή σου πλευρά

Δουλεύεις σκληρά και ξέρεις πώς να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Οπότε βάζεις πάντα σημαντικούς στόχους και τους πετυχαίνεις!

Δεύτερον, είστε επαγγελματίας όταν πρόκειται να εξισορροπήσετε τη δουλειά σας με την υπόλοιπη ζωή σας.

Και, δεν ξεχνάς ποτέ να φροντίζεις τους ανθρώπους που νοιάζεσαι. Επιπλέον, καταλαβαίνετε τη σημασία της παράδοσης.

Ωστόσο, ξέρετε επίσης πότε πρέπει να συμβιβαστείτε και να πολεμήσετε για τις πεποιθήσεις σας.

Είστε πιστοί από τη φύση σας και πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους.

Η χειρότερη πλευρά σου

Η επιτυχία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς. Παραβλέπετε και αγνοείτε οτιδήποτε δεν συμβάλλει στην επιτυχία σας.

Για εσένα τα συναισθήματα είναι αδυναμία οπότε επιλέγεις να είσαι λογικός και ψυχρός. Άλλωστε δεν νιώθεις ενσυναίσθηση για κανέναν γιατί θέλεις να περάσεις για τον πιο δυνατό.

Αποφεύγετε την απογοήτευση περιμένοντας τίποτα από κανέναν επειδή είστε απαισιόδοξοι και αγενείς. Άλλωστε, είσαι και περήφανος και αγενής.

Δεν σε νοιάζει αν πληγώσεις τα συναισθήματα κάποιου, επειδή νομίζεις ότι όλοι είναι πολύ ευαίσθητοι.

Υδροχόος

Η καλύτερή σου πλευρά

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Υδροχόου, είστε πάντα ενθαρρυντικοί και ενδιαφέροντες. Πράγματι, βοηθάτε τους άλλους να ανοιχτούν σε νέες εμπειρίες.

Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι ένα θέμα που σας ενδιαφέρει πολύ και επιδιώκετε πάντα να συμβάλλετε στη βελτίωσή της.

Στη συνέχεια, εμπνέετε τους αγαπημένους σας και τους υποστηρίζετε γιατί θέλετε να βλέπουν τον εαυτό τους όπως τους αντιλαμβάνεστε.

Επιπλέον, είστε σε θέση να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα επειδή είστε λαμπρός και πολυμήχανος.

Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και διαφέρεις από το υπόλοιπο ωραίο φύλο. Εξάλλου, δεν ντρέπεσαι γι’ αυτό που είσαι και δεν ζητάς ποτέ συγγνώμη γι’ αυτό.

Η χειρότερη πλευρά σου

Για εσάς, ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο φρικτούς, υποκριτές ανθρώπους. Και, κρίνετε όλους εκείνους που δεν μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις με εσάς.

Τότε νομίζεις ότι οι ρομαντικές σχέσεις σε κρατούν πίσω επειδή είσαι ακόμα συναισθηματικά μη διαθέσιμος στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αρνούεσαι κατηγορηματικά να κάνεις τα πράγματα με τον παραδοσιακό τρόπο, κάτι που σε οδηγεί να επικρίνεις αυτούς που το κάνουν.

Τέλος, έχετε την τάση να κουνάτε το δάχτυλο σε όσους δεν βοηθούν τους άλλους ενώ εσείς οι ίδιοι δεν κάνετε τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθύς

Η καλύτερή σου πλευρά

Είστε ένα άτομο με ενσυναίσθηση και διαισθητικό, ικανό να συνδεθεί με άλλους σε συναισθηματικό επίπεδο.

Έτσι είστε πάντα χαλαροί και θετικοί. Πράγματι, δεν αγχώνεσαι λόγω μικρών λεπτομερειών.

Και, είστε πάντα εκεί για τους αγαπημένους σας όταν χρειάζονται μια συζήτηση ή βοήθεια.

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο των Ιχθύων, είστε θεωρημένοι και αλτρουιστές. Δεν ανέχεσαι απλώς τις ανάγκες των άλλων, τους βοηθάς να τις ικανοποιήσουν.

Εξάλλου, σκέφτεσαι τους άλλους πριν σκεφτείς τον εαυτό σου, χωρίς να ξεχνάς τις δικές σου επιθυμίες.

Η χειρότερη πλευρά σου

Η επικοινωνία σας στερείται σαφήνειας και ακρίβειας. Πράγματι, είσαι κάποιος αναποφάσιστος. Άρα λες ένα πράγμα και μετά κάνεις άλλο.

Δεύτερον, συχνά βρίσκεστε σε τοξικές καταστάσεις επειδή σας ελκύουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ότι σας χρειάζονται.

Καθώς είστε σε θέση να κατανοήσετε τους ανθρώπους σε διαφορετικό επίπεδο από τους άλλους, μπορείτε να γίνετε χειριστικοί και πονηροί.

Έτσι ξέρετε πώς να κάνετε κάποιον ευάλωτο και χρησιμοποιείτε αυτή τη γνώση για να δώσετε στον εαυτό σας μια αίσθηση ανωτερότητας.

Επιπλέον, ποτέ δεν είστε σίγουροι ότι θα κάνετε τη σωστή επιλογή, επομένως σπάνια είστε πιστοί και συνεπείς στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Photo cover:pixabay.com/Three-shots/lion

Διαβάστε επίσης:

Share: