Search
Close this search box.

Γιατί δεν μπορείτε να βρείτε την αγάπη με βάση το ζώδιό σας

Αν έχετε κατηγορήσει ποτέ τον εαυτό σας για τις ερωτικές σας αποτυχίες ή για το κακό γούστο σας στους άνδρες, να ξέρετε ότι είναι όντως πιθανό η αποτυχία των σχέσεών σας καθώς και οι κακές επιλογές σας να συνδέονται με το ζώδιό σας! Εξηγήσεις.

Οι ερωτικές αποτυχίες είναι πάντα δύσκολο να ζεις με αυτές, αλλά είναι ακόμη περισσότερο όταν δεν καταλαβαίνεις γιατί συνέβησαν και κατηγορείς τον εαυτό σου για αυτές. Επιπλέον, είναι επίσης συνηθισμένο τα αγαπημένα μας πρόσωπα να προσθέτουν τα δύο σεντς τους στις ρομαντικές μας αποτυχίες αμφισβητώντας τις επιλογές μας και τα γούστα μας στις ρομαντικές σχέσεις. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε κάλλιστα και αληθινά να οφείλεται στην κοσμική ενέργεια του καθενός! Πράγματι, τα αστέρια ασκούν επιρροή στην προσωπικότητα, τον χαρακτήρα καθώς και τις συνήθειες του καθενός και επομένως μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί οι σχέσεις σας δεν λειτουργούν. Μάθετε πώς σχετίζεται το ζώδιό σας με τις ερωτικές σας  αποτυχίες  σε αυτό το άρθρο.

 • Κριός

Είστε ένα πολύ παθιασμένο αλλά μερικές φορές παρορμητικό άτομο λόγω της ισχυρής επιρροής που έχει ο Άρης πάνω σας. Συνήθως δεν σκέφτεσαι δύο φορές πριν εκφράσεις το ενδιαφέρον σου για κάποιον.

 • Ταύρος

Όταν δένεσαι με κάποιον, δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις, ακόμα κι αν αυτό το άτομο δεν σου φέρεται σωστά. Θα πρέπει να μάθετε να αφήνεστε και να απομακρύνεστε όταν βλέπετε ότι δεν σας φέρονται όπως σας αξίζει.

 • Δίδυμος

Είστε ένα πολύ φιλικό και κοινωνικό άτομο και αυτό μπορεί να αποδειχθεί προβληματικό σε μια σχέση. Θα πρέπει να αποφεύγετε να εμπιστεύεστε πολύ γρήγορα, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που συναντάτε σε μέρη χωρίς κόσμο.

 • Καρκίνος

Η επιρροή της  Σελήνης  σας κάνει κάποιον εξαιρετικά ρομαντικό, ακόμα και μπλε λουλούδι. Είστε τόσο πεινασμένοι για αγάπη που δεν αφιερώνετε χρόνο για να επιλέξετε προσεκτικά τους συντρόφους σας. Θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να μάθεις να περιμένεις να βρεις ένα άτομο που αξίζει την υπερβολική αγάπη σου.

 • Λέων

Σε καθοδηγεί ο Ήλιος και αυτό σε οδηγεί να αναζητήσεις έναν λαμπερό άντρα. Οι εμφανίσεις συχνά απατούν, αυτή η τάση σας έχει απογοητεύσει περισσότερες από μία φορές. Θα πρέπει να δίνετε λιγότερη σημασία στην εμφάνιση και περισσότερο στην προσωπικότητα.

 • Παρθένος

Είναι γνωστό, σκέφτεσαι πάρα πολύ. Επομένως, έχετε την τάση να αναζητάτε έναν εξαιρετικό άντρα, αλλά ξεχνάτε ότι η αγάπη συχνά υπερβαίνει τους κανόνες της λογικής. Επιπλέον, κανείς δεν είναι τέλειος και ένας άντρας που σας φαίνεται άψογος είναι ένας άνθρωπος που εν γνώσει του κρύβει τα ελαττώματά του.

 • Ζυγός

Το πρόβλημα προέρχεται από τη συστολή σας. τείνετε να είστε πολύ συγκρατημένοι, ακόμη και αποσυρμένοι σε σχέση. Δεν μπορείτε να πείτε όχι ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όταν είστε σε μια σχέση. Για να το διορθώσετε αυτό, θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν χρειάζεται να πείτε ναι στον πρώτο άντρα που σας πλησιάζει ευγενικά και ότι είναι εντάξει να χωρίσετε με τον σύντροφό σας εάν η σχέση αρχίσει να ξεφεύγει.

 • Σκορπιός

Η σκοτεινή σου πλευρά σε κάνει να έλκεσαι από πράγματα που είναι ταμπού στη ζωή γενικά, αλλά και στις σχέσεις, και αυτό μπορεί να βάλει σε κίνδυνο το μέλλον του ζευγαριού σου, αν ο σύντροφός σου δεν κατανοήσει τη σκοτεινή σου πλευρά.

 • Τοξότης

Η επιρροή του Δία σας κάνει ένα χαρούμενο και αισιόδοξο άτομο και σας ωθεί να βλέπετε πάντα τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και να προσπαθείτε συνεχώς να παλεύετε για τις σχέσεις σας, ακόμα κι αν μερικές φορές είναι καταδικασμένες. Θα πρέπει να μάθετε να διακρίνετε τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και αξίζουν τις προσπάθειές σας από αυτούς που δεν θα σήκωναν το δάχτυλο για εσάς.

 • Αιγόκερως

Είστε πολύ σταθεροί και ανεξάρτητοι από τη φύση σας, αλλά αυτό σας κάνει να φοβάστε την αλλαγή. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι μερικές φορές η αλλαγή μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τη ζωή σας.

 • Υδροχόος

Η επιρροή του Κρόνου σε κάνει δημιουργικό άνθρωπο και συχνά εμβαθύνεις στα συναισθήματά σου για να βρεις τρόπο να τα εκφράσεις στις δημιουργίες σου. Ωστόσο, μερικές φορές σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι προορισμένος να είσαι λυπημένος σε όλη σου τη ζωή. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε λιγότερο σκεπτόμενοι και να βλέπετε τα πράγματα με πιο θετικό πρίσμα.

 • Ιχθύες

Είσαι πολύ απαιτητικός. Περιμένεις από τον σύντροφό σου να παίξει αρκετούς ρόλους στη ζωή σου: εραστή, καλύτερο φίλο κ.λπ. Θα πρέπει να είστε πιο ανεκτικοί και να δώσετε χρόνο στον σύντροφό σας να σας συνηθίσει, αν μόλις ξεκινάτε τη σχέση σας.

Photo cover:pixabay.com/sasint/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα