Search
Close this search box.

Τι θα φέρει το πάρτυ της Αφροδίτης στον Υδροχόο – Έρωτες υψηλού επιπέδου 

Βεβαίως, δε θα επικεντρωθούμε στο σφουγγάρισμα που θα κάνει η Αφροδίτη, θεωρώντας ότι ο ρόλος της είναι να συμμαζέψει τα συντρίμμια,που άφησαν οι άλλοι πλανήτες. 

Θυμηθείτε άλλωστε, πως ο Νουρέγιεφ, άρπαζε τη σφουγγαρίστρα και καθάριζε τη σκηνή μόνος του πριν χορέψει, για να είναι τόσο τέλεια, όπως ακριβώς την ήθελε εκείνος.

Έτσι κι η Αφροδίτη πρόκειται να χορέψει πρώτα με τον Σκοταδόψυχο φλαμένκο κι ύστερα με τον Άρη, αργεντίνικο τανγκό. 

Θα μου πείτε, σιγά τ’ αυγά! Κάθε χρόνο το βλέπουμε αυτό. 

Ναι, αλλά όχι όλους μαζί στον Υδροχάος κι όχι με την παρουσία του Πλούτωνα στην παρέα. 

Άσε που εδώ πια μιλάμε για ρωμαϊκό συμπόσιο (βλέπετε κοσμιότητα σήμερα, ε;) καθώς παρευρίσκονται κι ο Ήλιος κι ο Ερμής στην παρέα…

Το αρχέτυπο Αφροδίτη-Πλούτωνα είναι εκείνο της Πεντάμορφης και του Τέρατος, ένα παραμύθι που έχει διαφθείρει πολλές γενιές γυναικών με ανόητες κι επικίνδυνες προσδοκίες «για τη δύναμη της αγάπης που μπορεί να μεταμορφώσει το τέρας σε πρίγκιπα». 

Αυτή η όψη που ήδη βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας έχει αυτήν την επικινδυνότητα και μην σας ακούσω να σκέφτεστε: έλα μωρέ, μέρα είναι θα περάσει.

Δεν πάει έτσι παιδιά.

Διότι αυτοί οι δύο μόλις άνοιξαν ένα συνοδικό κύκλο και κάθε χρόνο που θα συναντιούνται για τα επόμενα 20 χρόνια στον Υδροχάος, θα είναι ικανοί να γεννήσουν είτε fatal attractions με όλες τις συνέπειες, ή βαθείς, σπουδαίους και μεγάλους έρωτες, υψηλού επιπέδου, με καρμικό υπόβαθρο..

Βεβαίως Αφροδίτη-Πλούτωνας είναι και συνδυασμός μεγάλου πλούτου (wealth yoga), ανάλογα που πέφτει στο χάρτη σου και τι είδους όψεις σχηματίζει. Κάποιοι λοιπόν θα πάρουν χρήμα με τεράστια ουρά εξαιτίας των συναντήσεων αυτών των δύο, just saying…

Το μεγάλο ρεσιτάλ όμως, αναμένεται από το ζεύγος Άρη-Αφροδίτη.

Το Φεβρουάριο και κατόπιν το Μάρτιο του 2022, είχαν ξανασυναντηθεί αυτοί οι δύο στην πολυθρύλητη πλέον μηδενική μοίρα του Υδροχάους, στην οποία το Δεκέμβριο του 2020 είχαν συναντηθεί κι ο Δίας και ο Κρόνος, εγκαινιάζοντας μία νέα, μακρά εποχή στο στοιχείο του αέρα.

Δε μιλάμε λοιπόν, για μια όποια τυχαία μοίρα, ούτε για μια τυχαία συνάντηση των Αφροδίτη-Άρη εδώ.

Επιπλέον, σε αυτήν τη μοίρα την οποία γνωρίζω εξαιρετικά καλά κι από πρώτο χέρι, ευρίσκεται ο απλανής Altair, το μάτι του αετού. 

Και καθώς ο Altair είναι ξεκάθαρα το άστρο του πολέμου, εντελώς τυχαία η συνάντηση των δύο αυτών εραστών από πάνω του το 2022, συνέπεσε με την εποχή που εξερράγη ο πόλεμος στην Ουκρανία. 

Ρε κάτι συμπτώσεις!

Τώρα, με τη νέα σύνοδο αυτών των δύο πάλι πάνω στο ίδιο σημείο, θέλω να πιστεύω ότι θα κλείσει επιτέλους ο συνοδικός αυτός κύκλος κι ότι ίσως να έχουμε πλέον σοβαρές ελπίδες να δούμε να δίνεται ένα τέλος στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας. 

Όχι όμως σήμερα-αύριο. 

Αλλά πιθανόν, όταν η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει το πρώτο διαχωριστικό τετράγωνο με τον Άρη, δηλαδή τον Αύγουστο του 2024.

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, αυτή η τριάδα-φωτιά, Σκοταδόψυχος, Άρης, Αφροδίτη, θα φέρουν μεγάλους έρωτες, βαθιά αγάπη, ικανή να θεραπεύσει και να εξαλείψει ακόμη και το αποτύπωμα κάθε οδυνηρής ανάμνησης.

Αλλά μη ξεχνάτε ότι είπα και στην αρχή, ότι αυτο το νόμισμα έχει δύο όψεις κι η μία εξ’ αυτών, ενέχει μεγάλη επικινδυνότητα…

Το Sabian symbol για τη μηδενική μοίρα του Υδροχάους και κάτι ψιλά πάνω στην οποία συναντιούνται αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη με τον Σκοταδόψυχο, μιλάει για το χτίσιμο ενός ανθεκτικού οικοδομήματος το οποίο θα διατηρηθεί στην πάροδο του χρόνου και θα φέρει ελπίδα κι ασφάλεια.

Το Sabian symbol για την 6η μοίρα και 57’ στην οποία θα συναντηθούν ο Άρης και η Αφροδίτη στις 22/2, συμβολίζει ένα αυγό μέσα από το οποίο ξεπετάγεται ένα παιδί.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελπίσετε σε νέα ξεκίνηματα, ειδικά στον ερωτικό τομέα, αλλά όχι μόνον!

Είναι η ευλογημένη εποχή που μπορείτε να επανεφεύρετε τον εαυτό σας και να βρείτε τη δική σας αλήθεια,

η οποία θα φωτίσει από δω και πέρα το δρόμο σας.

Όπως κάποτε στην αρχή του κόσμου, ο Φάνης, ο Πρωτόγενος Έρωτας, τον οποίο γέννησε η Νύχτα, βγήκε ολόλαμπρος από το κοσμικό αυγό και φώτισε τον κόσμο ολόκληρο γύρω του.

Προσέξτε καλά τι λέει ο Ορφικός ύμνος.

Τον Έρωτα τον γέννησε η Νύχτα (προηγείται το προπαρασκευαστικό σκοτάδι).

Και χρειάστηκε να παραμείνει ολομόναχος μέσα στο αυγό, για τόσο όσο χρειάστηκε για να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να ξεπηδήσει μέσα απ’ αυτό, λαμπρύνοντας τον κόσμο μας.

Ας πιούμε λοιπόν σε αυτήν την ευτυχία που πλησιάζει να γεννηθεί!

Photo cover:pixabay.com/WikiImages/painting

Διαβάστε επίσης:

Share:

Ισμήνη Καραλή

Ισμήνη Καραλή

Η Ισμήνη Καραλή είναι Interior Arhitect & Designer με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται επίσης ως επιχειρηματίας στο χώρο της μαζικής εστίασης και στον ξενοδοειακό κλάδο.
Η Ισμήνη Καραλή είναι Interior Arhitect & Designer με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δραστηριοποιείται επίσης ως επιχειρηματίας στο χώρο της μαζικής εστίασης και στον ξενοδοειακό κλάδο.

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα