Search
Close this search box.

Αντικαρκινικό διαιτολόγιο

Η καλύτερη μέθοδος για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα του καρκίνου είναι να εξαλείψουμε πρώτα το αίτιο που τον προκαλεί.

Ένα διαιτολόγιο με αμαγείρευτες θρεπτικές τροφές θα βοηθήσει τον οργανισμό να καθαρίσει τα κύτταρα και να τα επαναφέρει σε υγιή κατάσταση.

Για το σκοπό αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χυμό βλασταριών και χυμό χορταρι­κών, χυμό σιταρόχορτου, άφθονο Ρετζούβελακ (Rejuνelac} -θα σας περιγράψουμε λεπτομερώς πώς γίνεται- και χυμό καρπουζιού.

Ο δρ Ερπ Τόμας, με τη βοήθεια ενός απλού πειράματος, με έπεισε για κάτι που γνώριζε από τη μακρόχρονη πείρα του: ότι τα μαγειρεμένα φαγητά επιτρέπουν την ανάμυξη όγκων στον οργανισμό.

Αντίθετα, όταν τα φαγητά αυτά αντικατασταθούν με ζωντανές τροφές οι όγκοι αρχίζουν αμέσως να μικραίνουν, επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν οι τοξικές ουσίες που τους τρέφουν.

Η πιο συναρπαστική εμπειρία της ζωής μου ήταν όταν σε ένα πείραμα είδα καρκινοπαθή κύτταρα που αφαιρέθηκαν από ένα ανθρώπινο σώμα να αναπτύσσονται ασταμάτητα όταν τοποθετήθηκαν πάνω σε μαγειρεμένη τροφή, αλλά να μην μπορούν να επιζήσουν όταν το ίδιο αυτό είδος τροφής ήταν αμαγείρευτο.

Αυτή η εμπειρία μου δίδαξε κάτι που δεν θα μπορέσουν ποτέ να σβήσουν από το μυαλό μου τα βιβλία και οι δάσκαλοι. Για το ανθρώπινο σώμα, το αμαγείρευτο χορτοφαγι­κό διαιτολόγιο είναι η μοναδική σωστή διατροφή. Οι μαγειρεμέ­νες τροφές είναι νεκρές και εντελώς ακατάλληλες για τη θρέψη τόσο των ζώων όσο και των ανθρώπων.

Ο ρόλος που παίζει η διατροφή στον καρκίνο επιβεβαιώθηκε από ορισμένες νέες επιστημονικές παρατηρήσεις που ανα­γνωρίζουν το γεγονός ότι το αίμα συχνά δεν διαθέτει οργανικά μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και ένζυμα, δηλαδή εκείνες ακριβώς τις ουσίες που χαρίζουν υγεία και δημιουργούν γερά και ανθεκτικά κύτταρα.

Οι μαγειρεμένες τροφές γεμίζουν το αίμα με απόβλητα και ξένες ουσίες. Ο οργανισμός τότε, σαν ένα μέτρο προστασίας, αρχίζει να φτιάχνει με γρήγορο ρυθμό τα καρκινοπαθή κύτταρα από τις ουσίες που έχουν μολύνει το αίμα, με σκοπό να μειώσει αυτές τις τοξίνες. Από την άλλη μεριά, όταν ο οργανισμός υποβάλλεται σε θεραπεία, τα καρκινοπαθή κύτταρα διοχετεύονται σταδιακά στο κυκλοφορικό σύστημα και αποβάλλονται από τα όργανα της απέκκρισης.

Το αντικαρκινικό διαιτολόγιο περιλαμβάνει χλωροφύλλη από σιτα­ρόχορτο, χυμούς από χορταρικά και βλαστάρια, φρούτα, λα­χανικά, σπόρους και τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση. Όλα αυτά τρώγονται αμαγείρευτα.

Ο Τέρι Φοξ, ένας από τους πολλούς ταλαντούχους και προικισμένους ευεργέτες της ανθρωπότητας, προσβλήθηκε από καρκίνο και πέθανε. Ο Τζον Γουέιν, ο μεγάλος ηθοποιός, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα. Ο Χιούμπερτ Χάμφρεϊ, μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητας στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, πέθανε από καρκίνο του εντέρου. Η Έλλα Γκρόσο, η κυβερνήτης του Κονέκτικατ, μια από τις πρώ­τες γυναίκες που κατέλαβαν ένα τέτοιο αξίωμα, υπέκυψε από καρκίνο του ήπατος.

Είναι λυπηρό που αυτές οι μεγάλες προ­σωπικότητες πέθαναν πρόωρα, ενώ βρίσκονταν στο απο­κορύφωμα της σταδιοδρομίας τους.

Οι Ζωντανές Τροφές είναι το κλειδί της υγείας.

Ο φόβος του καρκίνου οφείλεται σε κουτσομπολιά, αλλά και στις υποβολές που δέχεται το άτομο από αυτά που διαβάζει στις εφημερίδες, αυτά που του λένε οι γιατροί και αυτά που συζητά με τους γύρω του.

Οι ιδέες αυτές επηρεάζουν τη συνει­δητότητα και συχνά επιφέρουν εκείνο ακριβώς που προσπαθεί να αποφύγει το άτομο. Με τον ίδιο τρόπο, οι συνεχείς θετικές σκέψεις καλής υγείας και η γνώση ότι, ακολουθώντας την κοινή λογική, μπορεί κανείς να εξαλείψει τον καρκίνο, ανακουφίζουν τον ασθενή με έναν τρόπο που μπορεί να φανεί θαυματουργός.

Γίνε γιατρός του εαυτού σου, δρ Ανν Γουίγιψορ, απόσπασμα

Photo cover:pixabay.com/carrots

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα